Connect with us

technokrata

Mozi- és TV-műsor a Vodafone live!-on

Kütyük

Mozi- és TV-műsor a Vodafone live!-on

Augusztus elejétől a Vodafone live! oldalain is elérhetővé váltak a PORT.hu szabadidős programajánló portál aktuális TV- és moziműsor tartalmai.

Ennek köszönhetően a felhasználók mobiltelefonon keresztül tájékozódhatnak a legújabb filmek vetítéseiről, illetve kedvenc sorozatuk kezdési időpontjáról, az epizódok tartalmáról.

A 103 tévécsatorna közül 8 szolgáltató műsora egy lépéssel elérhető, a többi csatorna kínálata pedig A-Z bontásban áttekinthető. A könnyebb áttekinthetőség érdekében az egyes csatornáknál külön látható a 17 óra előtt és 17 óra után adásba kerülő műsorok listája. Az adott napi műsoron kívül további 5 nap kínálatát is végigböngészhetjük a mobilunkon keresztül.

A moziműsorok között külön bontásban szerepelnek Budapest és a megyék városi mozijai. A filmszínházak vetítési adatbázisában kutathatunk mozi vagy időpont szerint, rákereshetünk bemutatókra vagy a film címére, ismertetőjére, de akár az összes filmet is ki lehet ABC rendben listáztatni.

A moziműsort az alábbi elérési úton találják meg a felhasználók: Vodafone live! / Még több live! / Programok & szabadidő / PORT.hu mozikereső. A tévéműsort pedig a következőképpen érhetik el: Vodafone live! / Még több live! / Programok & szabadidő / PORT.hu TV műsor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek