Connect with us

technokrata

Mozi- és TV-műsor a Vodafone live!-on

Kütyük

Mozi- és TV-műsor a Vodafone live!-on

Augusztus elejétől a Vodafone live! oldalain is elérhetővé váltak a PORT.hu szabadidős programajánló portál aktuális TV- és moziműsor tartalmai.

Ennek köszönhetően a felhasználók mobiltelefonon keresztül tájékozódhatnak a legújabb filmek vetítéseiről, illetve kedvenc sorozatuk kezdési időpontjáról, az epizódok tartalmáról.

A 103 tévécsatorna közül 8 szolgáltató műsora egy lépéssel elérhető, a többi csatorna kínálata pedig A-Z bontásban áttekinthető. A könnyebb áttekinthetőség érdekében az egyes csatornáknál külön látható a 17 óra előtt és 17 óra után adásba kerülő műsorok listája. Az adott napi műsoron kívül további 5 nap kínálatát is végigböngészhetjük a mobilunkon keresztül.

A moziműsorok között külön bontásban szerepelnek Budapest és a megyék városi mozijai. A filmszínházak vetítési adatbázisában kutathatunk mozi vagy időpont szerint, rákereshetünk bemutatókra vagy a film címére, ismertetőjére, de akár az összes filmet is ki lehet ABC rendben listáztatni.

A moziműsort az alábbi elérési úton találják meg a felhasználók: Vodafone live! / Még több live! / Programok & szabadidő / PORT.hu mozikereső. A tévéműsort pedig a következőképpen érhetik el: Vodafone live! / Még több live! / Programok & szabadidő / PORT.hu TV műsor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd