Connect with us

technokrata

A Sony Little Mylo Internet Communicator kihívja a Nokia 770-et

Kütyük

A Sony Little Mylo Internet Communicator kihívja a Nokia 770-et

A Nokia WiFi-képes 770-ese volt az első internetes személyi kommunikátor. Mylo nevű készülékével a Sony is meg kívánja vetni lábát ezen az újonnan létrejött piacon.

A Sony Mylo sok tekintetben különbözik a Nokia 770-től. A kérdés viszont, hogy a 770 vagy Mylo lesz-e sikeres a zsúfolt vezetéknélküli piacon, nyitva marad.

A Sony Mylo, nem a Sony PSP kinyitható billentyűzettel. Tényleg!
A Mylo és a 770 tinédzsereknek, illetve a húszas éveik elején járóknak készült. Ez az a csoport ugyanis, amely elterjedten használja az internetes kommunikáció eszközeit, a telefonálástól az azonnali üzenetküldésig.
Ez a csoport az, amelyik a leginkább értékeli a “költségmentes” internetes kommunikációt. Amint a Nokia és a Sony is egyértelműen kijelenti reklámjaiban, a WiFi csatlakozás nem kerül plusz pénzbe.
Amíg a Mylo megérkezik, a “Mylo Rush” nevű kampány van folyamatban, amelynek keretein belül grafikus, rajzfilmszerű játékokkal lehet játszani. Az Interneten sok ember kritizálta ezt a “láma” megközelítést. A vonatkozó nyitóoldal itt látható: . További inforámáció a Mylo-ról: .


Kapcsolódó cikkek:Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek