Connect with us

technokrata

Két bolondos mobil billentyűzet

Kütyük

Két bolondos mobil billentyűzet

“A billentyűzet csak egy billentyűzet, semmi más” kijelentés többé már nem igaz. Szemügyre vettünk egy apró, könnyű, összetekerhető, káveálló, szövet billentyűzetet, illetve egy másikat, amelyik búcsút mond a QWERTY kiosztásnak. Lássuk hát, van-e új a nap alatt.

A billentyűzet teljes méretű, így a Ctrl, Del és Alt billentyűk a megfelelő helyen vannak. Több eszközhöz is használható, így nincs rajta Windows-billentyű, de más gyorsindítógomb igen (Alt + Fel a Windows-billentyű helyett például).
A két AAA elem műanyag háza és a Bluetooth rádió természetesen nem szövetből készült; ez segít megtartani a billentyűzetet gépelés közben. Egy tartót is kapunk hozzá, így a PDA a megfelelő szögben állhat gépelés közben. Az Eleksen tízórányi gépelést ígér, így hetekig kitarthat az akku (a Bluetooth miatt a készülék is többet fogyaszt).

Hajlítható, leönthető; a szövegbillentyűzet strapabíró és rugalmas.
Az Eleksen billentyűzete messze nem tökéletes, így kényelmetlenebb, mint egy notebook billentyűzete, viszont gyorsabb, mintha nem lenne. Ha csak a gépelés hiányzik a mobilgépünkből, ez segíthet lemondani a notebookról. A cikk nagyrészét egy iPAQ-on írtam, Mobile Word-ben. Kicsi és könnyű, így a táskában simán elfér.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd