Connect with us

Hirdetés

technokrata

Két bolondos mobil billentyűzet

Kütyük

Két bolondos mobil billentyűzet

“A billentyűzet csak egy billentyűzet, semmi más” kijelentés többé már nem igaz. Szemügyre vettünk egy apró, könnyű, összetekerhető, káveálló, szövet billentyűzetet, illetve egy másikat, amelyik búcsút mond a QWERTY kiosztásnak. Lássuk hát, van-e új a nap alatt.

A billentyűzet teljes méretű, így a Ctrl, Del és Alt billentyűk a megfelelő helyen vannak. Több eszközhöz is használható, így nincs rajta Windows-billentyű, de más gyorsindítógomb igen (Alt + Fel a Windows-billentyű helyett például).
A két AAA elem műanyag háza és a Bluetooth rádió természetesen nem szövetből készült; ez segít megtartani a billentyűzetet gépelés közben. Egy tartót is kapunk hozzá, így a PDA a megfelelő szögben állhat gépelés közben. Az Eleksen tízórányi gépelést ígér, így hetekig kitarthat az akku (a Bluetooth miatt a készülék is többet fogyaszt).

Hajlítható, leönthető; a szövegbillentyűzet strapabíró és rugalmas.
Az Eleksen billentyűzete messze nem tökéletes, így kényelmetlenebb, mint egy notebook billentyűzete, viszont gyorsabb, mintha nem lenne. Ha csak a gépelés hiányzik a mobilgépünkből, ez segíthet lemondani a notebookról. A cikk nagyrészét egy iPAQ-on írtam, Mobile Word-ben. Kicsi és könnyű, így a táskában simán elfér.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés