Connect with us

technokrata

Újabb Samsung szupermobil

Kütyük

Újabb Samsung szupermobil

A Samsung piacra dobott egy újabb, fejlett TV-vevő szolgáltatásokkal rendelkező mobiltelefont.


A Samsung SCH-B540 egy széthajtható kialakítású készülék, melynek egyrészt felhajtható a felső része, másrészt pedig az abban helyet kapott kijelző elforgatható 90 fokkal. Mondanom sem kell, hogy erre a különleges kialakításra a műholdas DMB TV-s szolgáltatások miatt volt szükség, lévén, hogy az adások sokkal jobban élvezhetők egy vízszintes, mint egy függőleges orientációjú LCD-n. A TV-kimenetes mobil többek közt elektronikus programfüzet funkcióval is fel van vértezve.

Az SCH-B540-ben egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul kapott helyet, melynek optikája elforgatható. Érdekesség az úgynevezett automata fotós üzemmód: ennek lényege, hogy az adott kép akkor készül el, amikor a kezünkben tartott mobiltelefon nem mozdul meg, vagyis stabilan ráállítottuk a fotózni kívánt témára. A fejlesztők szerint ily módon elkerülhető az exponáló gomb megnyomása miatti, nem kívánt bemozdulás.

A Samsung fekete, fehér és ezüst színváltozatokban kapható újdonsága kapcsán említést érdemel továbbá a fejlett MP3/AAC zenelejátszó, a dokumentumkezelő szoftver, valamint a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd