Connect with us

technokrata

T-Mobile: továbbra is hajrá Fradi!

Kütyük

T-Mobile: továbbra is hajrá Fradi!

A T-Mobile néhány nappal ezelőtt kiadott sajtóközleményében a Ferencváros labdarúgó csapatának további szponzorálását feltételekhez kötötte: többek között a csapat jövőjére vonatkozó kibontakozási tervhez és a működési átláthatósághoz.

Az FTC Labdarúgó Zrt. vezetősége megküldte a kibontakozási tervet, melyben megfogalmazta a stabilitás megteremtésére vonatkozó rövid távú, illetőleg az erre épülő hosszú távú elképzeléseit.

A T-Mobile ezt a tervet elemezve és értékelve meghozta döntését a szponzorálás folytatásáról. Bár a kibontakozási terv bizonyos pontjaira a választ a közeljövő adja meg, a T-Mobile alapvetően teljesíthetőnek tartja a tervben megfogalmazottakat, amely kiutat jelenthet a jelenlegi válságos helyzetből.

A T-Mobile, mint a sport iránt közismerten elkötelezett vállalat, szponzorálásával hozzá kíván járulni ahhoz, hogy a Ferencváros felnőtt- és utánpótlás labdarúgó csapatai működőképesek maradjanak. A szponzori támogatás összegét 100 millió forintban határozza meg, melyből 50 millió forintot a folyamatos működés alapfeltételeinek biztosításához nyújt. További 50 millió forintot pedig eredményességi prémiumként folyósít a nemzetközi kupaküzdelemben való indulás jogát biztosító, a Magyar Kupában való sikeres szereplés, valamint a bajnoki cím megszerzése esetén.

A Ferencváros anyagi biztonságának megteremtése érdekében a T-Mobile elvárja, hogy az FTC vezetősége sikeres tárgyalásokat folytasson, melynek eredményeként új tulajdonos és új vezetőség kerülhet a labdarúgó csapat élére, akik képesek lesznek megvalósítani a kibontakozási tervben felvázolt jövőképet. A T-Mobile továbbra is segítséget ad és együttműködik a Fradihoz méltatlan helyzet mielőbbi rendezésében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek