Connect with us

technokrata

PDA és mobiltelefon egy készülékben

Kütyük

PDA és mobiltelefon egy készülékben

Az okostelefonok tudását már kevesli, de egy PDA-t és külön még egy mobilt nem szívesen cipelget magával nap, mint nap? Itt a megoldás az Ön számára!


Egy tajvani gyártó, a Kinpo bejelentette legújabb fejlesztését, mely nem más, mint egy kéziszámítógéppel ötvözött mobiltelefon. A Saturn SP90 alaphelyzetben úgy néz ki mint egy hagyományos PDA, amennyiben azonban oldalra csúsztatjuk a fedlapját, előbukkan egy teljes értékű QWERTY billentyűzet.

A háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett készüléken a Microsoft-féle Windows Mobile 5.0 Pocket PC Phone Edition tölti be az operációs rendszer szerepét. A megfelelő számítási teljesítményről egy 350 MHz-es órajelen ketyegő Freescale i.MX21 mikroprocesszor gondoskodik, mely 64 MB RAM és 128 MB flash ROM memória társaságát élvezi.

A 2,8 colos képátlóval rendelkező érintőkijelző 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Wireless fronton említést érdemel többek közt a GPRS adatátvitel, az infravörös port, a Bluetooth 2.0 (EDR), illetve a Wi-Fi (802.11b/g) kontroller.

A miniSD memóriakártyákat fogadó Saturn SP90 nyolcszoros digitális zoomos digitális fényképezőgépe 2 megapixeles felbontással bír. A várható árat egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek