Connect with us

technokrata

Itt a legújabb Sony Ericsson mobil

Kütyük

Itt a legújabb Sony Ericsson mobil

A Sony Ericsson bemutatta a K618i készüléket, egy karcsú, könnyű 3G-telefont, mely csak kiválasztott piacokon lesz kapható.

Az új modell a mobiltelefon, a multimédiaalkalmazások és az üzleti megoldások kombinációját nyújtja.


Az új K618i mobilt azok számára fejlesztették ki, akik ˝mindkét világból a legjobbat˝ szeretnék: szórakozást útközben, valamint hatékony üzleti eszközt is. Ez a nagy teljesítményű 3G készülék olyan könnyű és karcsú, mint egy 2,5G telefon, miközben nagy sebességre képes a valós idejű adatátvitelnél, a zene- és videoklip-letöltésnél, az internetböngészésnél és a játékoknál. A beérkezett üzenetek ellenőrzése még egyszerűbb lett a push e-mail szolgáltatás támogatásával. Ez azt jelenti, hogy az üzenetek közvetlenül a telefonra érkeznek, vagyis nem kell letölteni őket.

A kompakt készülék mindennel rendelkezik a fényképkészítéshez és -megosztáshoz, valamint a zenelejátszáshoz. Érdemes megemlíteni, hogy a K618i készülék funkciói közé tartozik a Bluetooth Streaming, vagyis teljes hosszúságú zeneszámok (vagy videoklipek) küldhetők vezeték nélkül a telefonról és hallgathatók meg kompatibilis Bluetooth készüléken, például HBH-DS970 sztereó Bluetooth headseten.

Mindössze egyetlen kattintás a fényképezőgépgombra, és a 2 megapixel felbontású kamera máris készen áll a felvételkészítésre. Kiegészítésként használhatjuk a 2,5x-es digitális zoomot és Picture Blog alkalmazást. Ez utóbbi lehetővé teszi a felhasználó számára képei elküldését közvetlenül saját blogoldalára, így családja és barátai megtekinthetik a felvételeket az interneten keresztül. A K618i készülékkel videohívás is kezdeményezhető és fogadható. Erről a különálló videotelefon-kamera és a nagy sebességű 3G összeköttetés gondoskodik.

A rengeteg multimédia-funkciónak köszönhetően jókora fénykép-, zenefájl-, videoklip- és weboldalgyűjtemény készíthető. Ez az alapcsomag részét képező 256 MB tárhelyű Memory Stick Micro (M2) kártya érdeme, amely például körülbelül 700 fotó vagy 230 zeneszám tárolására képes. A rendelkezésre álló memória akár 1 GB méretűre is bővíthető, ha az egyéni médiakönyvtár szükségessé teszi.

A Sony Ericsson K618i fekete és csillámfehér színben jelenik meg. Az UMTS 2100 MHz-es készülék 2006 harmadik negyedévétől lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek