Connect with us

technokrata

Itt a legújabb Sony Ericsson mobil

Kütyük

Itt a legújabb Sony Ericsson mobil

A Sony Ericsson bemutatta a K618i készüléket, egy karcsú, könnyű 3G-telefont, mely csak kiválasztott piacokon lesz kapható.

Az új modell a mobiltelefon, a multimédiaalkalmazások és az üzleti megoldások kombinációját nyújtja.


Az új K618i mobilt azok számára fejlesztették ki, akik ˝mindkét világból a legjobbat˝ szeretnék: szórakozást útközben, valamint hatékony üzleti eszközt is. Ez a nagy teljesítményű 3G készülék olyan könnyű és karcsú, mint egy 2,5G telefon, miközben nagy sebességre képes a valós idejű adatátvitelnél, a zene- és videoklip-letöltésnél, az internetböngészésnél és a játékoknál. A beérkezett üzenetek ellenőrzése még egyszerűbb lett a push e-mail szolgáltatás támogatásával. Ez azt jelenti, hogy az üzenetek közvetlenül a telefonra érkeznek, vagyis nem kell letölteni őket.

A kompakt készülék mindennel rendelkezik a fényképkészítéshez és -megosztáshoz, valamint a zenelejátszáshoz. Érdemes megemlíteni, hogy a K618i készülék funkciói közé tartozik a Bluetooth Streaming, vagyis teljes hosszúságú zeneszámok (vagy videoklipek) küldhetők vezeték nélkül a telefonról és hallgathatók meg kompatibilis Bluetooth készüléken, például HBH-DS970 sztereó Bluetooth headseten.

Mindössze egyetlen kattintás a fényképezőgépgombra, és a 2 megapixel felbontású kamera máris készen áll a felvételkészítésre. Kiegészítésként használhatjuk a 2,5x-es digitális zoomot és Picture Blog alkalmazást. Ez utóbbi lehetővé teszi a felhasználó számára képei elküldését közvetlenül saját blogoldalára, így családja és barátai megtekinthetik a felvételeket az interneten keresztül. A K618i készülékkel videohívás is kezdeményezhető és fogadható. Erről a különálló videotelefon-kamera és a nagy sebességű 3G összeköttetés gondoskodik.

A rengeteg multimédia-funkciónak köszönhetően jókora fénykép-, zenefájl-, videoklip- és weboldalgyűjtemény készíthető. Ez az alapcsomag részét képező 256 MB tárhelyű Memory Stick Micro (M2) kártya érdeme, amely például körülbelül 700 fotó vagy 230 zeneszám tárolására képes. A rendelkezésre álló memória akár 1 GB méretűre is bővíthető, ha az egyéni médiakönyvtár szükségessé teszi.

A Sony Ericsson K618i fekete és csillámfehér színben jelenik meg. Az UMTS 2100 MHz-es készülék 2006 harmadik negyedévétől lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd