Connect with us

technokrata

Friss kémfotók a legújabb QWERTY okostelefonról

Kütyük

Friss kémfotók a legújabb QWERTY okostelefonról

Újabb kémfotók láttak napvilágot a HTC legújabb smartphone-járól, mely felvételeken most már minden oldaláról látható a készülék.


A tajvani székhelyű gyártó HTC Excalibur fejlesztési kódnevet viselő újdonságát leginkább a RIM-féle BlackBerry modellekhez lehetne hasonlítani.

A nemrégiben debütált Motorola Q-hoz, illetve Samsung i300-hoz hasonlóan teljes értékű QWERTY billentyűzetet kapott készülékben egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig tudni lehet, hogy a masina Wi-Fi hálózatokban is minden további nélkül használható.

Egyedi újítás a nagyméretű színes érintőkijelzőtől jobbra elhelyezett, úgynevezett Touch Jog Strip. Amennyiben ezen függőleges irányban végighúzzuk az ujjunkat, annak eredménye az lesz, hogy a kijelző tartalma a megfelelő irányban szkrollozni fog.

A Samsung i320-nál kicsit vastagabb, de 2 milliméterrel rövidebb, Microsoft Windows Mobile 5 operációs rendszerű okostelefon hivatalos bejelentésének időpontját egyelőre sűrű homály fedi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek