Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss kémfotók a legújabb QWERTY okostelefonról

Kütyük

Friss kémfotók a legújabb QWERTY okostelefonról

Újabb kémfotók láttak napvilágot a HTC legújabb smartphone-járól, mely felvételeken most már minden oldaláról látható a készülék.


A tajvani székhelyű gyártó HTC Excalibur fejlesztési kódnevet viselő újdonságát leginkább a RIM-féle BlackBerry modellekhez lehetne hasonlítani.

A nemrégiben debütált Motorola Q-hoz, illetve Samsung i300-hoz hasonlóan teljes értékű QWERTY billentyűzetet kapott készülékben egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, ezenkívül pedig tudni lehet, hogy a masina Wi-Fi hálózatokban is minden további nélkül használható.

Egyedi újítás a nagyméretű színes érintőkijelzőtől jobbra elhelyezett, úgynevezett Touch Jog Strip. Amennyiben ezen függőleges irányban végighúzzuk az ujjunkat, annak eredménye az lesz, hogy a kijelző tartalma a megfelelő irányban szkrollozni fog.

A Samsung i320-nál kicsit vastagabb, de 2 milliméterrel rövidebb, Microsoft Windows Mobile 5 operációs rendszerű okostelefon hivatalos bejelentésének időpontját egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés