Connect with us

technokrata

Sziget a Pannon W@P-on

Kütyük

Sziget a Pannon W@P-on

Érdemes a wap.pannon.hu wapoldalra kattintani mindhárom mobilszolgáltató ügyfeleinek a Sziget ideje alatt, mert a legfrissebb híreket, közlekedési információkat, színpadi műsorokat, szolgáltatásokat érhetik el a Sziget 2006 menüpontban.

A Pannonosok a fellépők zenéjét is letölthetik csengőhangnak, színes háttérképeket, koncertfotókat is találnak az oldalon, ráadásul értékes nyereményeket is nyerhetnek a pontgyűjtő játékban.

A WAP-os oldalon naponta jelentkező kvíz kérdésekre helyesen válaszolók mobiltelefonján pontokat ír jóvá a Pannon, az összegyűlt pontokat pedig djuice-os ajándékokra lehet beváltani a djuice Siesta helyszínen. A nyereményre beváltható pontokat a 1743-as számra küldött MMS-ekkel is lehet gyűjteni, a legjobb képek ráadásul másnap a WAP-on is láthatóak.

A Sziget területéről indított videohívások augusztus 9-én 0 órától 16-án 24 óráig a Pannon hálózatán belül ingyenesek. Ezen felül hétvégéken ingyenesen kínál több szolgáltatást is a Pannon, ezek a kedvezmények természetesen a Szigeten is érvényesek. Augusztusban és szeptemberben minden hétvégén ingyen küldhetnek MMS-üzeneteket a pannonosok hálózaton belül. A díjmentes MMS-hétvége mellett a Pannon augusztus végéig minden hétvégén ingyenesen kínálja WAP- és MobilTV-szolgáltatásait is. Az ingyenes MMS-küldéshez és a mobiltévézéshez regisztráció sem szükséges, a WAP-ozáshoz előzetesen regisztrálni kell a Pannon hálózatából díjmentesen hívható 1741-es telefonszámon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd