Connect with us

technokrata

Sziget a Pannon W@P-on

Kütyük

Sziget a Pannon W@P-on

Érdemes a wap.pannon.hu wapoldalra kattintani mindhárom mobilszolgáltató ügyfeleinek a Sziget ideje alatt, mert a legfrissebb híreket, közlekedési információkat, színpadi műsorokat, szolgáltatásokat érhetik el a Sziget 2006 menüpontban.

A Pannonosok a fellépők zenéjét is letölthetik csengőhangnak, színes háttérképeket, koncertfotókat is találnak az oldalon, ráadásul értékes nyereményeket is nyerhetnek a pontgyűjtő játékban.

A WAP-os oldalon naponta jelentkező kvíz kérdésekre helyesen válaszolók mobiltelefonján pontokat ír jóvá a Pannon, az összegyűlt pontokat pedig djuice-os ajándékokra lehet beváltani a djuice Siesta helyszínen. A nyereményre beváltható pontokat a 1743-as számra küldött MMS-ekkel is lehet gyűjteni, a legjobb képek ráadásul másnap a WAP-on is láthatóak.

A Sziget területéről indított videohívások augusztus 9-én 0 órától 16-án 24 óráig a Pannon hálózatán belül ingyenesek. Ezen felül hétvégéken ingyenesen kínál több szolgáltatást is a Pannon, ezek a kedvezmények természetesen a Szigeten is érvényesek. Augusztusban és szeptemberben minden hétvégén ingyen küldhetnek MMS-üzeneteket a pannonosok hálózaton belül. A díjmentes MMS-hétvége mellett a Pannon augusztus végéig minden hétvégén ingyenesen kínálja WAP- és MobilTV-szolgáltatásait is. Az ingyenes MMS-küldéshez és a mobiltévézéshez regisztráció sem szükséges, a WAP-ozáshoz előzetesen regisztrálni kell a Pannon hálózatából díjmentesen hívható 1741-es telefonszámon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek