Connect with us

technokrata

T-Mobile: hajrá Fradi!

Kütyük

T-Mobile: hajrá Fradi!

Lehet, hogy a T-Mobile lesz a szebb napokat is látott Fradi megmentője?

A T-Mobile hosszú évek óta a hazai sportélet egyik meghatározó szponzora, szövetségeket, egyéni sportolókat és rangos versenyeket – aktuálisan például Öttusa Eb, Úszó Eb, Kajak-Kenu Vb – támogat. A T-Mobile számos sportágra kiterjedő együttműködésének keretében, támogatóként meghatározó szerepet vállalva a csapat életében segíti a Ferencváros labdarúgóit is. Ez a támogatói szerep a folyósított pénzbeli támogatáson túl valós elkötelezettséget, a csapatba vetett hitet is jelenti.

Az elmúlt évek folyamatainak eredményeként, a nemrégiben meghozott döntések nyomán nehéz helyzetbe került labdarúgócsapatot és szurkolóit a T-Mobile a bajban sem kívánja hirtelen magára hagyni. A kialakult helyzetből azonban a csapat, a sportszerető közönség és a támogatók által egyaránt elfogadható módon kiutat kell találni. Ezek a kérdések is napirenden voltak azon a csütörtöki találkozón, ahol a T-Mobile és a Ferencváros vezetői megkezdték az egyeztetést a szponzoráció folytatásáról, annak feltételeiről. Mindkét fél szándéka az, hogy a Ferencváros labdarúgó csapata a lehető leghamarabb mind sportszakmai, mind gazdasági tekintetben megnyugtató helyzetbe kerüljön.

A T-Mobile az egyeztetésen egyértelműen megfogalmazta elvárását, hogy a további támogatásért cserébe a Ferencváros dolgozzon ki tervet a jelen helyzetből történő kilábalásra, biztosítsa az átláthatóságot a működési és döntési folyamatok tekintetében. A T-Mobile várja a Ferencváros válaszát és álláspontját, és ennek alapján hozza meg a szponzori szerződéssel kapcsolatos döntését.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek