Connect with us

technokrata

Pannon: sziesztázzunk a mobilunkkal a Szigeten!

Kütyük

Pannon: sziesztázzunk a mobilunkkal a Szigeten!

Szerdán indul a Sziget – a főtámogató Pannon már napok óta építi táborhelyét, hogy a nyitásra minden készen álljon.

Tizenkét cég kétszáz embere készíti elő a terepet, a 4.000 m2-es djuice Siesta helyszínt, ahol 160 szék, 56 nyugágy, 40 ülőgarnitúra, 30 babzsák és 20 függőágy biztosít majd pihenőhelyet egyszerre közel 500 látogatónak. A kényelemről 60 fős személyzet – köztük 30 hostess és 20 vendéglátós – gondoskodik a rendezvény ideje alatt.

Technikai újdonság az óriási mobiltelefonos kivetítő, melynek képernyője SMS- és MMS-falként szolgál, s emellett mobil szélessávú közvetítésekre is alkalmas. Az emeletes installáció tetejére helyezett óriási kivetítőn a Pannon Világzenei Nagyszínpad és a Pannon Táncdalfesztivál Sátor programjaiba tekinthetünk be, hogy véletlenül se maradjunk le kedvenc koktélunkat kortyolgatva sem a legjobb rendezvényekről. Kánikulában bizonyosan népszerű lesz az a szeparált pihenőhely, melynek falán vízesés fut körbe, hiszen öt fokkal hűsebb lesz itt a levegő, mint másutt. A djuice Siestát megtalálni sem lesz nehéz: egy 8 méter magas világítótorony már messziről jelzi az irányt.

˝Mivel minden eddiginél több látogatót várunk a fesztiválra, idén arra számítunk, hogy legalább 25-30 százalékkkal nő a hívások és üzenetküldések száma˝ – mondta el Somlyai Dóra, a Pannon vállalati kommunikációs igazgatója. A tavalyi rekordévben a fesztivál ideje alatt 700 000 szöveges üzenetet adtak fel a Pannon rendszerében a Sziget látogatói, s MMS-eket is ezresével küldtek naponta. Az SMS-forgalom megtriplázódása mellett a hanghívásokban is rekord született tavaly: a Pannonosok több mint 50 százalékkal többet beszéltek, mint 2004-ben, ez közel másfél millió hívást jelentett. Az ingyenes telefonakkumulátor-töltés is népszerű volt az elmúlt évben: a szigetlakók több mint 10 ezer készüléket töltöttek fel a Pannon munkatársai segítségével.

A djuice Siesta területén a mobil szélessávú internetes sátorban 120 számítógépnél 25.000 felhasználó internetezett több mint 9.000 órát 2005-ben. Idén ez a rekord is megdőlhet, a mobil szélessávú internet-sátor most is várja a webezni és mailezni vágyókat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek