Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan kapható a 8 GB-os Samsung mobil

Kütyük

Hamarosan kapható a 8 GB-os Samsung mobil

Az amerikai FCC a napokban bevizsgálta és áldását adta a Samsung új merevlemezes telefonjára, ami egyértelműen annak a jele, hogy az SGH-i310 hamarosan a kereskedelmi forgalomban is kapható lesz.


Mint ismeretes, a Samsung 2005 elején jelentette be az integrált merevlemezes SGH-i300-as készüléket, melyben egy 3 GB-os adattároló teljesített szolgálatot. Ezt követően idén év elején debütált a telefon némileg módosított változata, az SGH-i300X, melynek legfontosabb újítása, hogy tárolókapacitása 3 GB-ról 4 GB-ra növekedett.

A márciusi CeBIT-en bemutatkozott utódmodell a keresztségben a Samsung SGH-i310 nevet kapta. A beépített merevlemez kapacitását ezúttal megduplázták a dél-koreai fejlesztőmérnökök, így a készülékben immár akár 8 GB adatot is el lehet tárolni. Az operációs rendszer szerepét az SGH-i300X-hez hasonlóan ezúttal is a Microsoft-féle Windows Mobile 5.0 szoftver tölti be.

A hátlapba egy 2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép modul került, mely nem csak a belső merevlemezre, illetve memóriára, hanem a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákra is képes dolgozni. Említést érdemel továbbá a TV-kimenet, az USB 2.0 interfész, valamint a Bluetooth A2DP és EDGE támogatás.

A 2 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 240×320 pixeles felbontású és 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat).

A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés