Connect with us

technokrata

Brutális tudású új BenQ-Siemens mobilok!

Kütyük

Brutális tudású új BenQ-Siemens mobilok!

A BenQ Mobile a jövő esztendőben óriási tudású új mobiltelefonokat fog bemutatni.

Philip Newton, a vállalat egyik vezető munkatársa a napokban azt nyilatkozta, hogy várhatóan 2007-ben fog bemutatkozni az első olyan BenQ-Siemens telefon, melyben már nem csak hagyományos memória, hanem egy nagykapacitású, ultra-mini méretű merevlemez is helyet kap majd.

Emberünk elmondta, hogy a BenQ Mobile nagyon komoly fejlesztéseket kíván végrehajtani a mobil készülékekbe szerelt kamerák kapcsán. A vállalat célja nem más, mint olyan telefonok legyártása, melyek kiváló fotóminőségük révén immár véglegesen képesek lesznek a hagyományos kompakt digitális fényképezőgépek nyugdíjaztatására.

Newton szerint a közeljövő BenQ-Siemens telefonjai szabványos audiocsatlakozót fognak kapni, így a felhasználók akár a jó öreg 3,5 milliméteres fülhallgatóikat is bedughatják majd a mobilokba. További újdonság lesz a fejlett Speech To Text technológia: ennek lényege, hogy az SMS-eket már nem feltétlenül kell begépelnünk, hanem elég lesz lediktálnunk őket. Ezenkívül tudni lehet, hogy a gyártó egy teljesen új mobiltelefon designt is meg kíván honosítani a piacon.

Kíváncsian várjuk a legújabb BenQ-Siemens fejlesztéseket – remélhetőleg már nem kell sokat várni rájuk!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek