Connect with us

technokrata

BlackBerry 8100: kamera, memóriakártya, multimédia

Kütyük

BlackBerry 8100: kamera, memóriakártya, multimédia

Alig telt el néhány hét azóta, hogy James Balsillie, a RIM első embere említést tett a jelenleg még készülőfélben lévő, fejlett multimédiás szolgáltatásokkal rendelkező új BlackBerry modellekről, és már itt is vannak az első kémfotók.


A mellékelt felvételen egy bizonyos BlackBerry Stealth fejlesztési kódnevű készülék látható, mely a kereskedelmi forgalomban várhatóan BlackBerry 8100 néven debütál majd.

A teljesen megújuló BlackBerry termékcsalád első tagjának tekinthető modell legtöbb technikai specifikációja egyelőre még ismeretlen, azt viszont már tudni lehet, hogy a készülék GSM, GPRS és EDGE kompatibilis, illetve, hogy speciális SureType billentyűzetet kapott. Említést érdemel továbbá a hátfalba szerelt (vakus) digitális fényképezőgép modul, a microSD (TransFlash) memóriakártyák támogatása, a miniUSB interfész, illetve a fejlett multimédiás lejátszó szoftver.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a BlackBerry 8100 valamikor idén ősszel fog hivatalosan bemutatkozni. A várható ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek