Connect with us

technokrata

Ingyenes videotelefonálás!

Kütyük

Ingyenes videotelefonálás!

A Sziget főtámogatója, a Pannon és nemzetközi márkája, a djuice ebben az évben is gazdag szolgáltatás- és tartalomkínálattal készül a Szigetre.

Mindenki élesben, ingyenesen próbálhatja ki a mobil szélessáv által lehetővé tett videotelefonálást a djuice Siesta helyszínen, ráadásul a Sziget területéről indított videohívások augusztus 9-én 0 órától 16-án 24 óráig a Pannon hálózatán belül ingyenesek.

˝A djuice Siesta területén kipróbálhatóak a legkorszerűbb mobilszolgáltatások, köztük a videotelefonálás és a videoklipek megtekintése. Internetes sátrunkban több mint száz, ugyancsak mobil szélessávon működő számítógéppel várjuk a látogatókat˝ – mondta el Somlyai Dóra, a Pannon vállalati kommunikációs igazgatója.

A Pannon a korábbinál lényegesen gyorsabb mobil internetezést, MMS-küldést, e-mailezést, mobil televíziózást, zeneletöltést tesz lehetővé hálózatán. A Pannon mobil szélessávú szolgáltatásai a lakosság 85 százaléka számára érhetők el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd