Connect with us

technokrata

Mire vágynak a nők?

Kütyük

Mire vágynak a nők?

Egy most készült tanulmány megerősíti azt, amit mindig is sejtettünk: a kagylómobilok leginkább a hölgyek szívét dobogtatják meg.


A ˝Women in a Wireless World˝, vagyis ˝Nők a vezeték nélküli világban˝ címet viselő felmérés szerint a megkérdezett hölgyek közel háromnegyede, egész pontosan hetvenkét százaléka a szétnyitható kialakítású mobil készülékekkel szimpatizál, szemben a hagyományos (candybar), illetve szétcsúsztatható (sliderphone) modellekkel.

Érdekesség, hogy a nőknek mindössze egy százaléka rendelkezik üzleti kategóriás mobiltelefonnal, vagy kéziszámítógépekkel.

A tanulmányból fény derül többek közt arra is, hogy míg a szebbik nem képviselőinek harminchét százaléka, addig a teremtés koronáinak csak mintegy harminc százaléka kíván állandóan elérhető lenni mobilon. A hölgyek ötvenhat százaléka szereti némileg egyedivé varázsolni a telefonját, sokszor egyszerűen csak kedvtelésből, vagy mert ily módon a készülék némileg különbözővé válhat a többi tucatmodelltől.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd