Connect with us

technokrata

Telefonálás Wi-Fi hálózatokon keresztül

Kütyük

Telefonálás Wi-Fi hálózatokon keresztül

Cisco, Intel, Nokia – a VoIP és a vezeték nélküli LAN-technológiák egyesítése.

A Cisco Systems az Intel, a Nokia és a Research In Motion (RIM) cégekkel, valamint más vezető technológiai fejlesztőkkel együttműködve azon dolgozik, hogy az üzleti felhasználók számára modern, hangátvitelt támogató vezeték nélküli hálózatokat hozzon létre. A VoIP és a Wi-Fi-hálózatok robbanásszerű térnyerésére építve a Cisco beindította Compatible Extensions nevű programját. Ennek hangátvitelt támogató vezeték nélküli funkciói megfelelő alapot kínálnak azon vállalatok számára, amelyek a konvergens technológiákra építve a Wi-Fi hálózatokon keresztül kívánnak telefonálni.

Hangátvitelt támogató vezeték nélküli hálózatok – a vállalati hatékonyságnövelés legújabb eszközei
A hangátvitelt támogató vezeték nélküli hálózat olyan teljes körű megoldást kínál, amely a VoIP-technológia és a wireless hálózatok egyesítésével lehetővé teszi, hogy a vállalatok a vezeték nélküli hálózatok által kínált mobilitás előnyeit immár a hangkommunikációra is kiterjesszék. A megoldás sikeréhez alapvető fontosságú, hogy a kliensoldali berendezések az optimális teljesítmény elérése érdekében teljesen integrált, modern WLAN-funkciókkal rendelkezzenek. A Cisco a klienseszközök és a vezeték nélküli hálózati elemek optimalizálása érdekében közös munkába kezdett az Intellel, a Nokiával, a RIM-mel és az iparág más szereplőivel annak érdekében, hogy a felhasználók számára egyszerűen telepíthető, fokozott biztonságú, a legkorszerűbb hangátviteli szolgáltatásokat és kényelmi funkciókat nyújtó klienseszközöket kínáljanak.

A hangátvitelt támogató vezeték nélküli hálózat alapja a Cisco Unified Wireless Network elnevezésű egységes vezeték nélküli hálózati megoldása. A többféle hangátviteli kliensmegoldás támogatására tervezett rendszert kimondottan hangszolgáltatásokra optimalizálták. A gerincét egy jól méretezhető, alacsony élettartam-költségű architektúra alkotja, amelyet sok helyszínt lefedő telepítéshez terveztek. A Cisco egységes vezeték nélküli hálózatát olyan jellemzők teszik hangátvitelre alkalmas megoldássá, mint az egységesen garantált szolgáltatásminőség és a gyors és biztonságos barangoló szolgáltatás, amelyhez továbbfejlesztett rádióadókkal felszerelt hozzáférési pontok széles választéka kínál megfelelő technikai hátteret.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd