Connect with us

technokrata

Telefonálás Wi-Fi hálózatokon keresztül

Kütyük

Telefonálás Wi-Fi hálózatokon keresztül

Cisco, Intel, Nokia – a VoIP és a vezeték nélküli LAN-technológiák egyesítése.

A Cisco Systems az Intel, a Nokia és a Research In Motion (RIM) cégekkel, valamint más vezető technológiai fejlesztőkkel együttműködve azon dolgozik, hogy az üzleti felhasználók számára modern, hangátvitelt támogató vezeték nélküli hálózatokat hozzon létre. A VoIP és a Wi-Fi-hálózatok robbanásszerű térnyerésére építve a Cisco beindította Compatible Extensions nevű programját. Ennek hangátvitelt támogató vezeték nélküli funkciói megfelelő alapot kínálnak azon vállalatok számára, amelyek a konvergens technológiákra építve a Wi-Fi hálózatokon keresztül kívánnak telefonálni.

Hangátvitelt támogató vezeték nélküli hálózatok – a vállalati hatékonyságnövelés legújabb eszközei
A hangátvitelt támogató vezeték nélküli hálózat olyan teljes körű megoldást kínál, amely a VoIP-technológia és a wireless hálózatok egyesítésével lehetővé teszi, hogy a vállalatok a vezeték nélküli hálózatok által kínált mobilitás előnyeit immár a hangkommunikációra is kiterjesszék. A megoldás sikeréhez alapvető fontosságú, hogy a kliensoldali berendezések az optimális teljesítmény elérése érdekében teljesen integrált, modern WLAN-funkciókkal rendelkezzenek. A Cisco a klienseszközök és a vezeték nélküli hálózati elemek optimalizálása érdekében közös munkába kezdett az Intellel, a Nokiával, a RIM-mel és az iparág más szereplőivel annak érdekében, hogy a felhasználók számára egyszerűen telepíthető, fokozott biztonságú, a legkorszerűbb hangátviteli szolgáltatásokat és kényelmi funkciókat nyújtó klienseszközöket kínáljanak.

A hangátvitelt támogató vezeték nélküli hálózat alapja a Cisco Unified Wireless Network elnevezésű egységes vezeték nélküli hálózati megoldása. A többféle hangátviteli kliensmegoldás támogatására tervezett rendszert kimondottan hangszolgáltatásokra optimalizálták. A gerincét egy jól méretezhető, alacsony élettartam-költségű architektúra alkotja, amelyet sok helyszínt lefedő telepítéshez terveztek. A Cisco egységes vezeték nélküli hálózatát olyan jellemzők teszik hangátvitelre alkalmas megoldássá, mint az egységesen garantált szolgáltatásminőség és a gyors és biztonságos barangoló szolgáltatás, amelyhez továbbfejlesztett rádióadókkal felszerelt hozzáférési pontok széles választéka kínál megfelelő technikai hátteret.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek