Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung Ultra Edition 11.8 – a titkos 3G kagylómobil!

Kütyük

Samsung Ultra Edition 11.8 – a titkos 3G kagylómobil!

A Samsung hamarosan két új, Ultra Edition sorozatú mobiltelefonnal fog megjelenni a piacon, melyek közül mi most a kagylóformájú változattal foglalkozunk.


A keresztségben Samsung Ultra Edition 11.8 nevet kapott készülék vastagsága a már ismert típusjelzési séma ismeretében könnyen kikövetkeztethető: egész pontosan 11,8 milliméter.

A Samsung SGH-Z620 néven is ismert készülék magnézium házat kapott, vagyis igazán masszív kialakítású. Z sorozatú Samsung mobil lévén a telefon nem csak GPRS, hanem gyors 3G hálózatokban is használható. Természetesen videótelefonálni is lehet a segítségével, ettől függetlenül azonban nem két, hanem csak egy kamera kapott helyet benne. Az elforgatható optikás digitális fényképezőgép lelke egy 2 millió képpontos CMOS képszenzor. Az elkészült fotók és videók a 128 MB-os integrált memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy nagyméretű, 2,3 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, mely egyrészt 240×320 pixeles (QVGA) felbontásáról, másrészt 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg.

A Samsung Ultra Edition 11.8 forgalmazása előreláthatólag idén decemberben kezdődik majd meg – az ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés