Connect with us

technokrata

Már 25 ezren használják a DVDrent.hu-t

Kütyük

Már 25 ezren használják a DVDrent.hu-t

A magyar, online DVD-kölcsönzéssel foglalkozó DVDrent.hu, alig két éves működése után már több mint 25.000 regisztrált felhasználóval rendelkezik.

A szolgáltatás népszerűsége a kedvező árú, kényelmes kölcsönzési módban, a tékák választékánál jóval szélesebb filmkínálatban és a filmek ingyenes kiszállításában rejlik. A DVDrent.hu-nál emellett nincs sem letéti, sem késedelmi díj – a kikölcsönzött filmeket bármeddig maguknál tarthatják az előfizetők. A fix havidíj ellenében az ügyfelek minden hónapban annyi filmet nézhetnek meg, amennyit akarnak, addicionális költségek nélkül.

A modell, amely a kényelmes kölcsönzésen kívül a filmek visszaszállításáról is gondoskodik, jelentősen átalakította a hazai filmkölcsönzési szokásokat. Újdonság, hogy az előfizetők ingyen kaphatnak valósidejű információt SMS-ben az általuk kiválasztott filmek kölcsönözhetőségéről.

„Felhasználóink számának folyamatos növekedése és előfizetőink visszajelzései azt mutatják, hogy az általunk kínált szolgáltatás kényelme és ár-érték aránya felel meg leginkább az otthoni filmnézés szerelmeseinek.” – mondta Porkoláb Péter, a DVDrent Kft. ügyvezetője – „A DVDrent.hu folyamatosan növekvő népszerűségével lépést kell tartanunk, ezért folyamatosan alakítjuk logisztikai rendszerünket és bővítjük a kínálatot.”Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd