Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már 25 ezren használják a DVDrent.hu-t

Kütyük

Már 25 ezren használják a DVDrent.hu-t

A magyar, online DVD-kölcsönzéssel foglalkozó DVDrent.hu, alig két éves működése után már több mint 25.000 regisztrált felhasználóval rendelkezik.

A szolgáltatás népszerűsége a kedvező árú, kényelmes kölcsönzési módban, a tékák választékánál jóval szélesebb filmkínálatban és a filmek ingyenes kiszállításában rejlik. A DVDrent.hu-nál emellett nincs sem letéti, sem késedelmi díj – a kikölcsönzött filmeket bármeddig maguknál tarthatják az előfizetők. A fix havidíj ellenében az ügyfelek minden hónapban annyi filmet nézhetnek meg, amennyit akarnak, addicionális költségek nélkül.

A modell, amely a kényelmes kölcsönzésen kívül a filmek visszaszállításáról is gondoskodik, jelentősen átalakította a hazai filmkölcsönzési szokásokat. Újdonság, hogy az előfizetők ingyen kaphatnak valósidejű információt SMS-ben az általuk kiválasztott filmek kölcsönözhetőségéről.

„Felhasználóink számának folyamatos növekedése és előfizetőink visszajelzései azt mutatják, hogy az általunk kínált szolgáltatás kényelme és ár-érték aránya felel meg leginkább az otthoni filmnézés szerelmeseinek.” – mondta Porkoláb Péter, a DVDrent Kft. ügyvezetője – „A DVDrent.hu folyamatosan növekvő népszerűségével lépést kell tartanunk, ezért folyamatosan alakítjuk logisztikai rendszerünket és bővítjük a kínálatot.”



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés