Connect with us

Hirdetés

technokrata

A mobiltelefon, mely felismeri az arcunkat

Kütyük

A mobiltelefon, mely felismeri az arcunkat

A Pantech ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: a dél-koreai gyártó ismét egy vadonatúj fejlesztésnek számító mobiltelefonnal rukkolt elő.


A Pantech IM-R100 típusjelzésű újdonság érdekessége nem más, mint a fejlett arcfelismerő technológia, melyhez hasonlóval eddig leginkább csak PC-s webkamerák esetében találkozhattunk. A megoldás lényege, hogy a beépített digitális fényképezőgép optikája folyamatosan úgy mozog és forog, hogy a kép közepére kerüljön a felhasználó arca, ily módon pedig a fejlesztők szerint sokkal nagyobb élményt jelenthet a videótelefonálás.

A készülék kialakítása sem éppen egyszerű. A telefonon alaphelyzetben csak a legfontosabb kezelőszervek látszanak, a hagyományos billentyűk a mobil szétcsúsztatását követően tűnnek fel, de ezenkívül még a kijelzőt tartalmazó rész is elforgatható 90 fokkal.

A spéci forgatható-csúszkamobil 2,2 colos TFT kijelzője QVGA (240×320 pixel) felbontású és 262.144 színárnyalatú és rendkívül nagy szögben lehet látni a képét. A 2 megapixeles kamerával felvértezett, PictBridge-képes Pantech IM-R100 Dél-Koreában átszámítva mintegy 115 ezer forintos áron vásárolható meg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés