Connect with us

technokrata

BenQ-Siemens mobil tervek: teljes letámadás!

Kütyük

BenQ-Siemens mobil tervek: teljes letámadás!

A BenQ Mobile az idei esztendő hátralévő részében egész pályás letámadásba kíván lendülni a 3G mobiltelefonok piacán.


Tajvani források szerint a vállalat a harmadik negyedévben gőzerővel megkezdi a BenQ-Siemens EF81-es 3G készülék és a 3,5G kompatibilis BenQ-Siemens EF91 gyártását, illetve forgalmazását.

Ezen két felső kategóriás modell mellett fontos szerep hárul majd a low-end, illetve középkategóriás 3G telefonok közé besorolt BenQ-Siemens E81-re is. Ez a hagyományos formájú, kompakt kialakítású újdonság várhatóan szeptember hónapban bukkan majd fel a kereskedések polcain.

Amennyiben minden jól megy, valamikor idén novemberben debütál majd a kereskedelmi forgalomban a hivatalosan a múlt héten bejelentett BenQ-Siemens SL91. Ez a felsőkategóriás csúszkamobil egy 3,2 megapixeles felbontású digitális fényképezőgéppel büszkélkedhet, külsején pedig az LG csokimobiléhoz, illetve a Samsung E900-aséhoz hasonló érintőgombokat találhatunk.

Ide kapcsolódó hír, hogy az egy ideje már forgalomban lévő BenQ-Siemens S81 eladási adatai a vártnál jobban alakulnak. Ez volt egyébként az első 3G kompatibilis készülék, mely BenQ-Siemens közös márkajelzéssel látott napvilágot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek