Connect with us

technokrata

A sebesség és a logika bűvöletében

Kütyük

A sebesség és a logika bűvöletében

Egy izgalmas autóversennyel és egy nagysikerű logikai játékkal bővült a Vodafone live! kínálata.

A két új tartalom megjelenése mellett további jó hír a játszani vágyóknak, hogy az egyik legnépszerűbb program, a Jewel Quest demo verziója ingyenesen letölthetővé válik.

Egy igazán jó autóversennyel gazdagodhat a felhasználók mobiltelefonja, hiszen a Halálos iramban: Tokiói hajsza játék verziója a mozipremierrel egyidőben került fel a Vodafone live! tartalmai közé. Emellett a logikai játékok kedvelői sem maradnak új kihívások nélkül, a Lumines Mobile-lal, az utóbbi idők legtöbbet díjazott kirakós alkalmazásával nőtt a Vodafone live! kínálata. Azoknak, akik még most ismerkednek a mobilos játékokkal, tökéletes gyakorlást nyújt a Jewel Quest, amelynek demo verziója most díjmentesen elérhető, így bárki kipróbálhatja a legegyszerűbb és legnépszerűbb programot.

A játékok letölthetők a live!-ról, vagy megrendelhetőek a 1270-re küldött díjmentes SMS-ben. Az üzenetnek tartalmaznia kell az adott alkalmazás kódját, amelyet az interneten találhatnak meg. A felhasználó a válaszként kapott WAP push üzenetre kattintva juthat be a live!-ra, és ott töltheti le, illetve vásárolhatja meg a játékot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd