Connect with us

technokrata

Ujjlenyomat felismerős kagylómobil újdonság

Kütyük

Ujjlenyomat felismerős kagylómobil újdonság

Az elsősorban innovatív mobiltelefonjairól ismert Pantech ismét kitett magáért – gyártó legújabb készüléke elsősorban fejlett biztonsági megoldásairól ismerszik meg.


A Pantech PG-6200 típusjelzésű modellt elsősorban azon üzleti felhasználóknak szánja a gyártó, akik a telefonjukon tárolt kényes adatokat maximális biztonságban szeretnék tudni. Ennek érdekében a Pantech egy miniatűr ujjlenyomat ellenőrzőt integrált a mobilba.

A divatos megjelenésű, szétnyitható kialakítású újdonság alaphelyzetben 87 milliméter hosszú, 43,6 milliméter széles és 20,9 milliméter vastag, miközben tömege 92 gramm. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) újdonság kiegészítő TFT kijelzője 65 ezer színárnyalatú, belső TFT LCD-je pedig több mint 262 ezer színt képes megjeleníteni.

A négyszeres digitális zoom funkciós beépített fényképezőgép 2 megapixeles felbontással bír és természetesen videót is képes felvenni. A belső memória nem túl nagy, 20 MB-os kapacitással bír, de szerencsére könnyen bővíthető, még pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyával.

A Pantech PG-6200 kapcsán említést érdemel még a zenelejátszó szoftver (MP3/AAC/AAC+), a hatvanégy szólamú polifonikus hangzás, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, valamint a WAP 2.0 böngésző alkalmazás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek