Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az amerikai csokimobil

Kütyük

Itt az amerikai csokimobil

Az LG Electronics és a Verizon Wireless bejelentette az első amerikai csokimobilt.


A hazánkban LG KG800 néven kapható stílusos készülék az USA-ban LG VX8500 típusjelzéssel kapható, de a két készülék között ennél lényegesebb különbségeket is felfedezhetünk.

A szétcsúsztatható kialakítás és az elegáns fekete design természetesen változatlan maradt, ellenben az érintőgombok közül a központi navigombok kör alakú krómdíszítést kaptak. Az egyik legfontosabb újítás, hogy az amerikai csoki az európaitól eltérően már képes a memóriakártyák (microSD) fogadására, ugyanúgy, ahogy az eredeti ázsiai modell is. Fontos, hogy a VX8500 már támogatja a sztereó Bluetooth headseteket, ezenkívül pedig CDMA EV-DO kompatibilis.

A TFT kijelző 240×320 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a hátul elhelyezett digitális fényképezőgép pedig 1,3 megapixeles (1.280×960 képpont) felbontással rendelkezik. Negatívum, hogy az európai modelltől eltérően a VX8500 nem kapott LED-alapú segédfényt.

A 96,5×45,7×17,5 milliméter méretű és kereken 100 gramm tömegű LG VX8500 ára az USA-ban kétéves előfizetéssel 149 dollár (32 ezer forint).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés