Connect with us

technokrata

Elegáns, TV-vevős Samsung csúszkamobil

Kütyük

Elegáns, TV-vevős Samsung csúszkamobil

A Samsung bebizonyította, hogy a digitális TV-vevővel rendelkező mobiltelefonoknak nem feltétlenül kell óriási méretűnek és előnytelen megjelenésűnek lenniük.


A dél-koreai gyártó által most bejelentett Samsung SCH-B500 egy rendkívül divatos megjelenésű, formás kis sliderphone, mely 13,5 milliméteres vastagsága révén leginkább a Motorola V3-hoz hasonlatos.

A TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző hozza a szokásos Samsung minőséget: a display legfontosabb jellemzői közé tartozik többek közt a QVGA (240×320 pixel) felbontás, illetve a 18 bites színmélység (262.144 színárnyalat). Mondanom sem kell, hogy a nagyfelbontású kamera sem hiányzik a multimédiás repertoárból: az integrált fényképezőgép segítéségével maximum 2 megapixeles felbontásban fotózhatunk.

A DMB kompatibilis Samsung SCH-B500 kapcsán szólnunk kell még a fejlett zenelejátszó képességekről (MP3/AAC), a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővíthetőségről, illetve a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitelről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek