Connect with us

technokrata

Apple iPhone: a legjobb zenetelefon?

Kütyük

Apple iPhone: a legjobb zenetelefon?

Immár egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy a közeljövőben napvilágot fog látni az Apple első mobiltelefonja.

Peter Oppenheimer, az Apple egyik vezető munkatársa egy a napokban megrendezett üzleti konferencián konkrétan azt nyilatkozta, hogy a vállalat egy olyan, hordozható zenelejátszó kifejlesztésén munkálkodik, mely többek közt kommunikációs képességekkel is rendelkezik.

Amikor Oppenheimert arról kérdezték, hogy mit gondol a Sony Ericsson-féle rendkívül sikeres Walkman mobilokról, emberünk a következőt mondta: ˝A mobiltelefonok vonatkozásában úgy gondolom, hogy a jelenleg forgalomban lévő készülékek nem éppen a legjobb zenelejátszók. A legjobb ugyanis szerintem az iPod. Ezzel együtt úgy vélem, hogy idővel a dolgok változni fognak és mi biztos, hogy nem fogjuk tétlenül nézni a történéseket˝.

Mint ismeretes, manapság már egyre több fejlett MP3 lejátszós mobiltelefon van jelen a piacon. Konkrét példát tekintve, a Nokia high-end zenemobilja, az N91 egy nem kevesebb mint 4 GB-os kapacitású mini merevlemezt tudhat magáénak, melyen rengeteg zenének és videónak van helye.

˝Izgalmas termékeket fogunk bejelenteni, de mint tudják, ezekhez egyelőre nem fűzhetünk különösebb kommentárt˝ – tette hozzá Oppenheimer.

Bár biztosat még mindig nem lehet tudni az üggyel kapcsolatban, több mint valószínű, hogy az Apple első zenelejátszós mobilja iPhone névre fog hallgatni. Erre utal többek közt az is, hogy az iphone.org webcím a gyártó tulajdonát képezi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd