Connect with us

technokrata

Apple iPhone: a legjobb zenetelefon?

Kütyük

Apple iPhone: a legjobb zenetelefon?

Immár egyre biztosabbak lehetünk abban, hogy a közeljövőben napvilágot fog látni az Apple első mobiltelefonja.

Peter Oppenheimer, az Apple egyik vezető munkatársa egy a napokban megrendezett üzleti konferencián konkrétan azt nyilatkozta, hogy a vállalat egy olyan, hordozható zenelejátszó kifejlesztésén munkálkodik, mely többek közt kommunikációs képességekkel is rendelkezik.

Amikor Oppenheimert arról kérdezték, hogy mit gondol a Sony Ericsson-féle rendkívül sikeres Walkman mobilokról, emberünk a következőt mondta: ˝A mobiltelefonok vonatkozásában úgy gondolom, hogy a jelenleg forgalomban lévő készülékek nem éppen a legjobb zenelejátszók. A legjobb ugyanis szerintem az iPod. Ezzel együtt úgy vélem, hogy idővel a dolgok változni fognak és mi biztos, hogy nem fogjuk tétlenül nézni a történéseket˝.

Mint ismeretes, manapság már egyre több fejlett MP3 lejátszós mobiltelefon van jelen a piacon. Konkrét példát tekintve, a Nokia high-end zenemobilja, az N91 egy nem kevesebb mint 4 GB-os kapacitású mini merevlemezt tudhat magáénak, melyen rengeteg zenének és videónak van helye.

˝Izgalmas termékeket fogunk bejelenteni, de mint tudják, ezekhez egyelőre nem fűzhetünk különösebb kommentárt˝ – tette hozzá Oppenheimer.

Bár biztosat még mindig nem lehet tudni az üggyel kapcsolatban, több mint valószínű, hogy az Apple első zenelejátszós mobilja iPhone névre fog hallgatni. Erre utal többek közt az is, hogy az iphone.org webcím a gyártó tulajdonát képezi.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek