Connect with us

technokrata

9 grammos mini Bluetooth headset

Kütyük

9 grammos mini Bluetooth headset

Bemutatkoztak a Plantronics legújabb mobiltelefonos headsetjei, melyek közül mi most az egyik csúcsmodellt ismertetjük meg Olvasóinkkal.


A Plantronics Discovery 655 egy ultra-könnyű headset, mely 9 grammos tömege révén rendkívül kényelmes, zavartalan használatot biztosít a hétköznapokban. Az ergonomikus kialakítású készülék mellé három különböző méretű, zselés fülbetétet csomagol a gyártó.

A speciális DSP (Digital Signal Processor) mikrochip révén kiváló hangminőség és teljesen zajmentes beszélgetések biztosíthatók. Az arra alkalmas mobiltelefonokkal Bluetooth 2.0 vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikáló headset egyetlen feltöltéssel maximum 80 órán keresztül működőképes, a beszélgetési idő pedig optimális esetben a 3,5 órát is elérheti.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan még ebben a hónapban debütáló Plantronics Discovery 655 ajánlott végfelhasználói ára 149 dollár, vagyis mintegy 32 ezer forint.

A Plantronics jelen pillanatban a világ harmadik legnagyobb mobil headset gyártója – a vállalat világpiaci részesedése körülbelül 12 százalékra tehető. Az első, illetve második helyen egyébként a Motorola és a Jabra tanyázik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek