Connect with us

technokrata

Motorola V3x: okostelefon rózsaszínben

Kütyük

Motorola V3x: okostelefon rózsaszínben

A Motorola bemutatta a népszerű V3x mobiltelefon legújabb variánsát.


Az újdonság egyedi rózsaszín fényezést kapott és így próbálja meg elhódítani, a vélhetően elsősorban hölgy vásárlók szívét. A kagylóformájú készülék 99 milliméter hosszú, 53 milliméter széles, 19,6 milliméter vastag (89 köbcentiméter) és mintegy 125 gramm tömegű. Az eredeti V3-hoz képesti méret- és tömeggyarapodás elsősorban annak tudható be, hogy a V3 utódja immár UMTS hálózatokban is használható, a kétkamerás 3G mobilok pedig közismerten nagyobbak és nehezebbek 2,5G (GPRS) társaiknál.

A nagyméretű, 2,2 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással büszkélkedhet, ehhez pedig ráadásul nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat társul. A CLI technológiájú külső kijelző ugyancsak színes, felbontása pedig 96×80 képpont.

A készülékbe épített fő fényképezőgép egy 2 megapixeles felbontású képszenzorra épül. A kamera egyébként nyolcszoros digitális zoommal, makró üzemmóddal, valamint LED alapú segédfénnyel is fel van vértezve, ezenkívül pedig még egy második, elsősorban videóhívásokhoz használatos VGA kamera is helyet kapott a készülék belső részén.

A Bluetooth kompatibilitás szinte már teljesen magától értetődő dolog, csakúgy mint az MP3, AAC, WMA, WMV, illetve MPEG4 állományok lejátszása. A telefon belső memóriája 64 MB méretű, de természetesen a memóriabővítési lehetőségről (TransFlash) is gondoskodtak a Motorola fejlesztői.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a barcelonai 3GSM Világ Kongresszus keretein belül a GSM Association bejelentette, hogy a Motorola V3x kapta meg a ˝2006 legjobb 3GSM készüléke˝ díjat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák