Connect with us

technokrata

Motorola L7c: felfrissített pengemobil

Kütyük

Motorola L7c: felfrissített pengemobil

A Motorola kisebb ráncfelvarrást hajtott végre népszerű SLVR L7-es mobilján.


A Motorola L7c névre hallgató készülék legfontosabb újdonsága, hogy immár villámgyors EV-DO CDMA 1x hálózatokban is használható – sajnos arról nem szól a fáma, hogy a közeljövőben esetleg egy 3G-vel felvértezett GSM változat is érkezne a telefonból. További újdonság az sGPS helymeghatározó szolgáltatás.

Az L7c 114 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 13 milliméter vastag, illetve 105 gramm tömegű. A hagyományos formavilágú telefonba egy 1,9 colos képátlójú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző került, mely egyrészt 176×220 pixeles felbontással, másrészt 262 ezer színárnyalattal bír.

A nyolcszoros digitális zoommal megáldott beépített digitális fényképezőgép sajnos a jó öreg Motorola V3-hoz hasonlóan mindössze 0,3 megapixeles felbontással rendelkezik, így segítségével maximum 640×480 pixeles felbontású fotókat lehet készíteni. Így tehát sajnos tévesek voltak azon korábbi pletykák, melyek 1,3 megapixeles kameráról szóltak.

A Motorola L7c számára sem az MP3 zenék, sem pedig az MPEG4 videók lejátszása nem okoz gondot. Igaz, hogy a beépített memória csak 6 MB méretű, de parányi microSD (TransFlash) memóriakártyák révén akár 256 MB extra memória is bezsúfolható a mobilba.

A további fontosabb specifikációk közül említést érdemel többek közt a GPRS adatátviteli technológia, a Bluetooth kontroller, a Push To Talk támogatás, a WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, valamint az IM (Instant Messaging, azonnali üzenetküldés) alkalmazás.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle