Connect with us

technokrata

Luxustelefonok: Fekete Gyémánt után Fehér Gyöngy!

Kütyük

Luxustelefonok: Fekete Gyémánt után Fehér Gyöngy!

A legfrissebb híradások szerint az igen csak exkluzív Black Diamond mobiltelefonnak lesz egy elérhetőbb árú kistesója, a White Pearl.


Olvasóink talán még emlékeznek arra, hogy márciusban beszámoltunk egy Sony Ericsson Black Diamond típusjelű készülékről, mely egy bizonyos Jaren Goh nevezetű designer profi módon kivitelezett Photoshop fantáziarajza volt. Nos, most minden jel arra mutat, hogy a fantáziamobil hamarosan testet fog ölteni, ráadásul rögtön két különböző változatban.

Egy svájci cég, a VIPN által felkarolt projekt keretein belül mindössze 5, azaz öt darab ˝Fekete Gyémánt˝-ot fognak legyártani, de a ˝Fehér Gyöngy˝-ből várhatóan jelentősen több készül majd. A drágább modell 300.000 dollárba (65 millió forint), az olcsóbb pedig 1.500 dollárba (320 ezer forint) kerül.

Ezért a pénzért egy olyan smartphone-t kaphatunk, melyben egy 400 MHz-es órajelű Intel XScale PXA255 mikroprocesszor teljesít szolgálatot, még pedig 128 MB integrált memória társaságában.

Az SD memóriakártyákkal könnyedén bővíthető, négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Black Diamond a mai elvárásoknak megfelelően mind a Bluetooth, mind pedig a Wi-Fi (802.11b/g) adatátvitelt támogatja. Az autofókuszos digitális fényképezőgép 4 megapixeles felbontású és érdekesség, hogy a billentyűzet nem nyomó-, hanem érintőgombos.

A 2 colos, 262 ezer színárnyalatú TFT kijelzővel szerelt, Microsoft Windows Mobile 5 operációs rendszerű ˝Fekete Gyémánt˝ exkluzivitását a felületén elhelyezett gyémántok hivatottak fokozni – a ˝Fehér Gyöngy˝-ről viszont már hiányoznak ezek az ékszerek.

A készülékek előreláthatólag 2007 elején jelenik majd meg a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle