Connect with us

technokrata

Ingyenes magyar videomegosztó portál

Kütyük

Ingyenes magyar videomegosztó portál

A T-Online Magyarország saját fejlesztésű videomegosztó portált indított Videa néven.

Az internet-felhasználók által feltöltött videótartalomra épülő szolgáltatás révén bárki „közkinccsé” teheti neki tetsző videóját – már amikor éppen elérhető az oldal. A cikk készítésének idejében ugyanis mindössze egy SQL hiba volt látható a weblapon. Amikor működik a Videa, akkor általa hazánkban is lehetőség nyílik az internetes szórakozás külföldön egyre népszerűbb formájára: bárki megmutathatja kreativitását, humorát, egyéni látásmódját, és megnevettetheti, elgondolkoztathatja, vagy gyönyörködtetheti az internetezők széles közönségét, vagy szűk baráti körét, és ezen a helyen bárki népszerűvé válhat pár perc erejéig.

A Videa.hu-n az egymás számára elérhetővé tett tartalmak között úgy lehet böngészni, hogy nincs szerkesztőség vagy kiadó, amely meghatározná, befolyásolná az oldal jellegét és irányultságát. A legkülönfélébb kategóriák, címszavak segítségével mindenki könnyen megtalálhatja a neki tetsző vicces, sportos, autós, zenei, animációs, állatos vagy éppen felnőtt témájú rövidfilmeket.

A portálon lehetőség nyílik mások videóinak értékelésére, hozzászólások írására, saját képanyagaikhoz pedig a felhasználók címet, leírást és a keresést megkönnyítő címkéket rendelhetnek.

A felhasználók által feltöltött videók vonatkozásában a T-Online Magyarország tárhelyszolgáltatóként működik közre, vagyis ha bárki jogsértést jelent valamely videóval kapcsolatban, az üzemeltető leveszi azokat az oldalról. A jogsértést a felhasználók a videó oldalán található „kifogásolható tartalom” pontra kattintva, online űrlapon jelezhetik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle