Connect with us

technokrata

Exkluzív: 10 GB-os Nokia szupermobil!

Kütyük

Exkluzív: 10 GB-os Nokia szupermobil!

Egyes források szerint a Nokia hamarosan egy minden korábbinál nagyobb tárolókapacitású mobiltelefonnal fog előrukkolni.

A napokban több helyről is olyan pletykák keltek szárnyra, melyek szerint a piacvezető finn gyártó rövid időn belül fel fogja lebbenteni a fátylat a Nokia N91-es zenemobil utódmodelljéről.

Az egyelőre ismeretlen típusjelzésű készülékben előreláthatólag egy 10 GB-os kapacitású, miniatűr méretű merevlemez teljesít szolgálatot, ami rengeteg fénykép, zene és videóanyag eltárolását teszi lehetővé. A hagyományos kialakítással rendelkező Nokia újdonság kisebb lesz a Nokia N91-nél és készülékháza nem fémből, hanem műanyagból fog készülni.

A telefon mindkét oldalán lesz egy-egy hangszóró, a megfelelő sztereó hanghatás elérésének érdekében, de természetesen a szabványos, 3,5 milliméteres audiocsatlakozó aljzatról sem feledkeznek el a fejlesztők. A digitális fényképezőgép modul felbontása egyelőre ismeretlen (feltehetően 3 megapixel), azt viszont tudni lehet, hogy az elhúzható lencsevédős optika mellett egy erős vaku is helyet kap.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a 10 GB-os Nokia telefon hivatalos bejelentésére valamikor idén szeptemberben kerül sor, és egyelőre csak bízhatunk abban, hogy a hivatalos bejelentés és a piaci debütálás között nem telik majd olyan sok idő, mint a Nokia N91 esetében. Reméljük, hogy idén karácsonyra már a boltokban lesz a telefon!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek