Connect with us

Hirdetés

technokrata

3 új BenQ-Siemens mobil – egyenesen Mallorcáról

Kütyük

3 új BenQ-Siemens mobil – egyenesen Mallorcáról

A BenQ Mobile Mallorcán, nemzetközi sajtótájékoztató keretében mutatta be BenQ-Siemens márkajelzésű legújabb készülékeit.


A legújabb trendeknek megfelelő, formatervezett készülékek mindegyike minőségi anyagokból készült és számos multimédiás alkalmazást vonultat fel. Az SL91 extravagáns, szétcsúsztatható mobiltelefon forradalmian új érintőbillentyűzettel, míg az E71-et – tapadásmentes bevonatának köszönhetően – a különleges csillogás jellemzi. A szokatlanul kicsi, könnyű és vékony E81 valamennyi UMTS funkcióval rendelkezik mindazok számára, akik a multimédia és az üzleti élet területén is rugalmasak és mobilisak kívánnak maradni.

Első látásra csak egy formatervezett telefonnak tűnhet, ám a BenQ-Siemens SL91 sokkal több ennél. Tükörsima, fekete fényes felülete alatt új technológia rejtőzik: az érintőbillentyűzet. A szétcsúsztatható mobil érzékelőinek köszönhetően már egészen enyhe nyomásra is reagál. A készülékhez tartozó, kagylóformájú tartóba simuló BenQ-Siemens SL91 nemcsak otthon, hanem az irodában is figyelemfelkeltő. A nem fogadott hívásokat és az SMS-eket futurisztikus fényhatások jelzik, így aligha maradhatnak észrevétlenül.


Az egyedi design mellett a BenQ-Siemens SL91 multimédiás funkciói is figyelemreméltóak. Beépített 3,2 megapixeles, autofókuszos kamerájával a nap bármely szakában könnyedén készíthetünk videofelvételeket vagy fotókat. A készülékben egy másik, videotelefonálás közben a felhasználóra irányítható VGA-kamera is található, ami a készülék szétcsúsztatása után tárul elénk. Videotelefonálás során a 2 colos QVGA kijelzőn 16,7 millió színben láthatjuk partnerünket, majdnem olyan minőségben, mintha szemtől szemben állna velünk. A készülék beépített MP3-lejátszóval és a sztereó RDS FM rádióval is büszkélkedhet. Bluetooth-on, UMTS-en keresztül, vagy streaming letöltéssel pillanatok alatt meghallgathatjuk a kedvenc zeneszámainkat. A BenQ-Siemens SL91 belső tároló kapacitása a microSD memóriakártyának köszönhetően igény szerint bővíthető. A BenQ-Siemens SL91 várhatóan 2006 negyedik negyedévétől kapható Európában.

A vékony, lekerekített formájú és csillogó BenQ-Siemens E71 nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem kézbe fogni is élvezetes. A ˝Dark Silver˝ színárnyalatú, tapadásmentes bevonatnak köszönhetően az ujjlenyomatok nem látszanak a magas fényű fémes felületen. A beépített MP3 lejátszó és FM sztereó rádió kiváló hangminőséget és -élményt, a cserélhető microSD kártyanyílás pedig bőséges tárolóhelyet biztosít több órányi zene és számos kiváló minőségű felvétel számára. Az EDGE-nek köszönhetően (szolgáltatótól függően) pillanatok alatt letölthető bármilyen adat. A beépített 1,3 megapixeles, 5x zoommal rendelkező kamerával készített fotókat tökéletes minőségben jeleníti meg a nagyméretű, QVGA felbontású, több mint 262 ezer színű kijelző. A BenQ-Siemens E71 várhatóan 2006 szeptemberétől lesz kapható Európában és Latin-Amerikában, 2006 novemberétől pedig Ázsiában ˝Dark Silver˝ és ˝Onyx Black˝ színekben.

Az ugyancsak vékony, könnyű és szokatlanul kicsi BenQ-Siemens E81 valamennyi UMTS-funkcióval rendelkezik. A zene- és videolejátszóval, 1,3 megapixeles LED-es kamerával és 1,8 colos, 262.144 színű TFT-kijelzővel felszerelt, apró UMTS mobiltelefon 99,8×46,7×16,7 milliméteres nagyságával a legkisebb zsebben is elfér. Kiváló minőségű, fényes felületével a BenQ-Siemens E81 rendkívül tetszetős, lekerekített formájának köszönhetően pedig fogása is kellemes. Egy gyors UMTS linken keresztül a fotók és a zene pillanatok alatt letölthetők a telefonra. Videotelefonálás alatt a beszélő mindazt meg tudja mutatni a hívó félnek, amit az adott pillanatban ő maga is lát. A fontos megbeszélésekre egy beépített szervező emlékeztet. A telefont USB kábellel, Bluetooth-szal vagy a SyncStation-nel a számítógéphez csatlakoztatva minden típusú adat azonnali cseréjére lehetőség nyílik. A telefonba helyezhető cserélhető microSD kártyák akár 1 GB tárolóhelyet biztosítanak. A BenQ-Siemens E81 várhatóan 2006 szeptemberétől lesz kapható Európában és 2006 októberétől Ázsiában, ˝Lucent Black˝ színben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés