Connect with us

technokrata

Újhullám a vékony-mobil designban

Kütyük

Újhullám a vékony-mobil designban

A Motorola bemutatta legújabb mobiltelefonjait, a MOTOKRZR K1-et és a MOTORIZR Z3-at.

A Motorola V3 által forradalmasított pengevékonyság jellemző az új temékekre is, az immár évek óta piacon lévő formatervezési stratégia most új színkeben és anyagokban teljesedik ki.


A MOTOKRZR a nagysikerű RAZR V3-nál több, mint egy centiméterrel keskenyebb, metálfényű burkolata igazi különlegesség. A készülék magnézium, fényezett króm és edzett üveg felhasználásával készült.

A MOTOKRZR vékony sziluettjét csúsztatható formával kombinálja a MOTORIZR. A Motorolának ez az első ilyen formájú telefonja, egyértelműen magán viseli a márkára jellemző design elemeket – a puhatapintású és metál burkolatot, az öntött fém billentyűzetet és a nagyméretű kijelzőn feltűnő életteli grafikákat.


Ron Garriques, a Motorola Mobil Megoldások üzletágának elnöke elmondta: ˝Ahogy leteszünk egy mérföldkövet az iparágban, nyomban a következőre koncentrálunk. Új készülékeinkkel a vékony és tartalmas mobilok új kombinációját hívtuk életre. Termékeink új formákat és még több tudást testesítenek meg, továbbra is elkötelezetten a formatervezés irányában˝.

Motorola MOTOKRZR
A készülék kétfajta változatban lesz kapható 2006 negyedik negyedévétől: a MOTOKRZR K1 a GSM verzió, míg a MOTOKRZR K1m CDMA hálózatokon lesz használható. A telefonban 2 megapixeles kamera, sztereó Bluetooth hanglejátszás és újfajta üzenetküldési alkalmazások találhatóak. A telefonban fejlett zenelejátszó van, a saját 20 MB-os memória pedig akár 1 GB-ig is kiterjeszthető microSD memóriakártyával. Ami az adatátviteli technológiákat illeti: GPRS és EDGE, Java 2.0 támogatás és Screen3 kompatibilitás jellemzi a készüléket. A két típus között annyi az eltérés, hogy a K1m külsején három zenelejátszó gomb kapott helyet, amelyeket elég csak megérinteni, hogy elérjük a kívánt szolgáltatást, némi előnyt jelent továbbá ebben a modellben a beépített GPS technológia.

Motorola MOTORIZR
Az innovatív csúsztatható forma, valamint a nyitott és zárt állapotban egyaránt elérhető impresszív tulajdonságok ötvözete a MOTORIZR. A funkcionalitás a 2 megapixeles fotó- és videókamera fejlett tulajdonságaiban, a beépített zenelejátszó nyújtotta élményekben és a nagy tárolókapacitásban mutatkozik meg.

A termékek várhatóan 2006 negyedik negyedévétől lesznek elérhetőek a magyar piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle