Connect with us

technokrata

Piacon a szuper Oakley-Motorola napszemüveg

Kütyük

Piacon a szuper Oakley-Motorola napszemüveg

Az év eleji CES 2006 szakkiállítás keretein belül debütált a Motorola és az Oakley együttműködésének legfrissebb gyümölcse, mely mostantól világszerte kapható a kereskedelmi forgalomban.


A Motorola O ROKR nevezetű újdonsága tulajdonképpen nem más, mint egy fejlett vezeték nélküli technológiákkal és sztereó fülhallgatóval felvértezett, divatos napszemüveg. A hivatalos bejelentés kapcsán elhangzott, hogy a speciális high-tech szemüveg ideális társa lehet a második ROKR zenemobilnak, az E2-nek, vagy éppen a Motorola E680i-nek. Az O ROKR révén egyébként nem csak telefonhívásokat bonyolíthatunk le Bluetooth technológián keresztül, hanem akár zenét is hallgathatunk a mobiltelefonokról. A készülék működési, illetve zenehallgatási ideje 100 óra, illetve 5 óra.

˝A Motorola O ROKR korábbi hasonló termékünk, a Motorola RAZRWIRE sikerére építkezik. Az O ROKR teljesen új szintre emeli a mobil kommunikációt és zenehallgatást˝ – nyilatkozta a bejelentéskor Bruce Hawver, a Motorola egyik alelnöke.

Az alsó keretet nélkülöző, UV-szűrős, Bluetooth Stereo Music Profile (A2DP) támogatású napszemüveg ajánlott végfelhasználói ára 249 dollár, vagyis mintegy 54 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek