Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: BenQ-Siemens E81 – kompakt 3G telefon

Kütyük

Exkluzív: BenQ-Siemens E81 – kompakt 3G telefon

A ma debütált BenQ-Siemens E81 komoly meglepetést okozhat azoknak, akik még mindig azt gondolják, hogy a nagy tudású 3G mobilok csak nagy méretűek és túlsúlyosak lehetnek.


A BenQ Mobile legfrissebb 3G készüléke még a kisebb zsebekben is könnyen meg tud lapulni: a hagyományos kialakítású telefon 99,8 milliméter hosszú, 46,7 milliméter széles és 16,7 milliméter vastag – ráadásul ehhez kevesebb mint 90 grammos tömeg társul.

A GPRS Class 10 és UMTS kompatibilis BenQ-Siemens E81-ben egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot. A digitális fényképezőgép lelke egy 1,3 millió pixelt birtokló CMOS képszenzor – a digitális zoom ötszörös átfogással bír, az optika mellett pedig egy LED-alapú segédfényt is találunk.

A 262.144 színárnyalatú kijelző TFT technológiára építkezik és 1,8 colos képátlón 176×220 képpontot vonultat fel. A belső memória kapacitása nem túl nagy, mindössze 5 MB, de szerencsére microSD (TransFlash) memóriakártyák révén egyszerűen bővíthető.

A 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor optimális esetben 300 perces beszélgetési, illetve 300 órás készenléti időt biztosít számunkra.

A BenQ-Siemens E81 további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt az MP3/AAC támogatás, a Bluetooth és USB adatátvitel, illetve a teljes körű MMS és e-mail kompatibilitás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés