Connect with us

technokrata

65 millió forintos luxusmobil – 5 darabos széria!

Kütyük

65 millió forintos luxusmobil – 5 darabos széria!

Az alábbiakban ismertetendő mobiltelefon igen csak limitált darabszámban fog készülni, ennek megfelelően ára a csillagos eget verdesi.


Olvasóink talán még emlékeznek arra, hogy márciusban beszámoltunk egy Sony Ericsson Black Diamond típusjelű készülékről, mely egy bizonyos Jaren Goh nevezetű designer profi módon kivitelezett Photoshop fantáziarajza volt. Nos, most minden jel arra mutat, hogy a fantáziamobil hamarosan testet fog ölteni!

Egy svájci cég, a VIPN által felkarolt projekt keretein belül mindössze 5, azaz öt darab ˝Fekete Gyémánt˝-ot fognak legyártani. A telefon ára 300 ezer dollár, vagyis mintegy 65 millió forint lesz. Ezért a pénzért egy olyan smartphone-t kaphatunk, melyben egy 400 MHz-es órajelű Intel XScale PXA255 mikroprocesszor teljesít szolgálatot, még pedig 128 MB integrált memória társaságában.

Az SD memóriakártyákkal könnyedén bővíthető, négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) Black Diamond a mai elvárásoknak megfelelően mind a Bluetooth, mind pedig a Wi-Fi (802.11b/g) adatátvitelt támogatja. Az autofókuszos digitális fényképezőgép 4 megapixeles felbontású és érdekesség, hogy a billentyűzet nem nyomó-, hanem érintőgombos.

A 2 colos, 262 ezer színárnyalatú TFT kijelzővel szerelt, Microsoft Windows Mobile 5 operációs rendszerű luxusmobil exkluzivitását a felületén elhelyezett gyémántok hivatottak fokozni. A készülék előreláthatólag 2007 elején jelenik majd meg a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák