Connect with us

technokrata

Sony UX180P MikroPC

Kütyük

Sony UX180P MikroPC

A Sony VAIO VGN-UX180P számos funkcionalitást kínál egyetlen apró csomagban. A jó hír az, hogy majdnem minden tökéletesen működik. Akinek tetszik a briliáns dizájn és a közel hibátlan megvalósítás, az a Sony-val elégedett lesz. A Sony elnyerte az Editors Choice díjat is ezzel a modellel.

Képgaléria Sony VAIO UX180P
A Sony a Windowsos PC világ Apple-je. A két cég néha ugyanazokat a felhasználói csoportokat, néha különbözőeket céloz meg. De tény, hogy fej-fej mellett haladnak innovatív tekintetben az elektronikai eszközök világpiacán. Jóval a Windows XP Media Center Edition megjelenése előtt a Sony már kínált ilyen funkcionalitást asztali PC-n. Bár az is igaz, hogy az Apple hordozható médialejátszóihoz képest kicsit lemaradóban van. Ha viszont a kisebb laptopokat vagy apró PC-ket tekintünk, a Sony orrhosszal vezet.

A legtöbb gyártó a PDA-kra, a Windows XP Tablet Edition PC-kre, vagy a Microsoft új ajándékára, az Ultra Mobil PC-kre fókuszál, a Sony viszont letért erről az útról a VAIO VGN-UX180P modellel. A hagyományos telefonálási funkciókat kivéve (VOIP van), illetve a nem szabványos üzenet-ablakoktól eltekintve az UX180P a legjobb elegye a Windowsos PC képességeknek, amit eddig láttam. S ami a leginkább elképesztő, hogy mindez egy fél kilós csomagban elfér, s 6″ széles, 4.88″ magas és 1.5″ mély, becsukott billentyűzettel.
Korábban a Sony T350P és TX670P laptopok is elnyerték az Editors Choice díjat. Ezek az apró gépek beépített DVD/CD meghajtóval és wireless WAN képességekkel is rendelkeztek. A TX670P kijelzője LED-es háttérvilágítású volt, így az akkuval is takarékos volt. Ez elég volt a díj boldog átadásához. Az UX180P is hihetetlen kombinációja a méretnek, a súlynak és a funkcióknak, így ez is megérdemli az Editors Choice díjat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek