Connect with us

technokrata

Pannon: Szigeteljünk!

Kütyük

Pannon: Szigeteljünk!

Kikapcsolódást kínáló táborhely, mobil szélessávon elérhető szolgáltatások, interaktív játékok a djuice Nigthlife-fal és számos meglepetés: a Sziget főtámogatója, a Pannon az idén is forró hangulattal várja a Sziget-látogatókat augusztus 9. és 16. között.

A Pannon és fiatalok körében sikeres szolgáltatásának, a djuice-nak a nevét viseli a Sziget Siesta táborhelye, mely a múlt év sikere után idén high-tech formában újul meg, ráadásul a rendezvény ideje alatt itt igazán felfrissülhetünk, hisz a felüdülést biztosító ételek, italok mellett egy vízfalas zárt térben hűsölhetünk, miközben élvezhetjük a mobil szélessávon elérhető tartalmakat.

A djuice Siesta területén kipróbálható minden érdekesmobil szolgáltatás: a videotelefonálás, a gyors és jó minőségű zeneletöltés, vagy éppen a kedvenc videoklipek megtekintése; a Mobil szélessáv internetes sátorban több mint száz számítógép várja a látogatókat. A djuice Nightlife szolgáltatása számos meglepetéssel készül, melyekkel érdemes lesz a barátokat is megtalálni a Szigeten.

Évek óta állandó programelem a Szigeten a Pannon Világzenei Nagyszínpad, amelynek programja – csakúgy, mint az utóbbi években – a Pannon révén lesz ismét gazdag. Robert Plant vadonatúj zenekarával, a Strange Sensationnel most mutatkozik be Magyarországon. Az algériai rai-herceg Cheb Mami utoljára több mint tíz éve járt nálunk. Ami pedig a világzenei színpadra visszatérőket illeti: az egyiptomi-angol díva, Natacha Atlas, a nigériai afro-beat hagyományát tűzben tartó Femi Kuti, a szerb Boban Markovic rezesbandája, a kelta-afrikai Afro Celt Sound System, az olasz Spakka-Neapolis 55, a szerb-horvát Goran Bregovic és az amerikai klezmerklarinétos David Krakauer mind-mind rendkívül jelentős és nálunk is kimondottan népszerű művész vagy zenekar.

A Pannon Táncdalfesztivál Sátor programjának zökkenőmentes megszervezéséhez is hozzájárult a vezető mobilszélessáv-szolgáltató; az ismerős zenék helyszínén fellép többek között Csepregi Éva és Végvári Ádám, valamint Uhrin Benedek is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle