Connect with us

technokrata

Itt az LG legújabb kagylómobilja

Kütyük

Itt az LG legújabb kagylómobilja

Az LG Electronics többek közt az i-mode kompatibilis mobiltelefonok piacán is képviselteti magát.


A dél-koreai székhelyű gyártó legfrissebb i-mode telefonja nem más, mint az LG L343i névre keresztelt kagylómobil. A rejtett antennás készülék alaphelyzetben 88 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 22 milliméter vastag (87 köbcentiméter), miközben tömege alig 86 gramm.

Az állítható fényerejű belső kijelző TFT technológiájú, 128×160 pixeles felbontású és 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A kiegészítő külső kijelző a legfejlettebb OLED technológiára épül és 96×64 képpontot tudhat magáénak.

A fedlapba integrált digitális fényképezőgép nem éppen egy high-end modell, lévén, hogy segítségével maximum csak 640×480 pixeles (VGA) felvételek készíthetők. A kamera kapcsán némi pozitívum, hogy van vakuja, illetve, hogy sorozatfelvételre is képes.

Az LG L343i további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a 8 MB-os (nem bővíthető) belső memória, a negyvenszólamú polifonikus hangzás, az MP3 csengőhangok, az elektronikus levelezési kliens, valamint a fejlett WAP böngésző alkalmazás.

A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 200 órás készenléti, illetve 180 perces beszélgetési időt képes biztosítani.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle