Connect with us

technokrata

Spéci GPS navigáció – motorosoknak

Kütyük

Spéci GPS navigáció – motorosoknak

A spéci GPS célhardvereiről híres Garmin ezúttal egy kifejezetten a motoros társadalomnak szánt készülékről lebbentette fel a fátylat.


A ˝motorosok által motorosoknak fejlesztett˝ Garmin Zumo lelke egy 3,5 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző, mely természetesen érintésérzékeny. A nagy ikonokat és gombokat felvonultató kijelző úgy van kialakítva, hogy minden további nélkül elviseli a ráfröccsenő üzemanyagot, az erős UV sugárzást, illetve a szakadó esőt. A készülék egyébként 1 méter mélységig teljesen vízálló, legalább is 30 percig.

A beépített GPS-vevős Garmin újdonság egy feltöltéssel körülbelül 3 órán keresztül használható, nagy kapacitású lítium-ion akkumulátora pedig nem fix elhelyezésű, hanem könnyedén cserélhető. A szoftver érdekessége, hogy az aktuális sebesség mellett az üzemanyagszintet is képes jelezni, és amennyiben túlságosan kevésnek találja a benzint, automatikusan el tud navigálni a legközelebbi benzinkútig.

Az MP3 lejátszós, Bluetooth-képes Garmin Zumo opcionálisan TMC kompatibilis, vagyis képes a dugók és útlezárások előrejelzésére. Az egyelőre ismeretlen árú készülék várhatóan októberben jelenik majd meg a kereskedések polcain.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák