Connect with us

technokrata

Versace tervezte a Samsung új divattelefonját

Kütyük

Versace tervezte a Samsung új divattelefonját

A Samsung limitált darabszámban készülő új mobiltelefonjának külsejét maga Gianni Versace tervezte.


A Samsung E500 Versus névre keresztelt, rendkívül elegáns megjelenésű készülék várhatóan szeptemberben debütál majd a kereskedelmi forgalomban. Az egyedi külcsínt kapott telefon várható ára egyelőre ismeretlen.

A Samsung SGH-E500 Versus egy clamshell kialakítású, rejtett antennás újdonság, mely alaphelyzetben 85 milliméter hosszú, 44,5 milliméter széles és 21,9 milliméter vastag, miközben tömege mindössze 77 gramm.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) telefon 3G hálózatokban ugyan még nem használható, de a GPRS mellett már az EDGE adatátviteli technológiát is támogatja. Mondanom sem kell, hogy a fejlesztők a Bluetooth (2.0 sztereó) vezeték nélküli adatátvitelről sem feledkeztek meg, ezenkívül pedig még PictBridge közvetlen nyomtatási lehetőség is került a mobilba.

Az 1 colos képátlójú kiegészítő kijelző OLED-alapú, 80×64 pixeles felbontású és több mint 65 ezer színárnyalatú. Az 1,76 colos belső TFT display 176×220 pixelt, illetve 262 ezer színárnyalatot tudhat magáénak, az ötszörös digitális zoomos integrált digitális fényképezőgéppel pedig 1,3 megapixeles fotók, illetve MPEG4 formátumú videóanyagok rögzíthetők a 80 MB kapacitású belső memóriában.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek