Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divatos BenQ-Siemens kagylómobil hölgyeknek

Kütyük

Divatos BenQ-Siemens kagylómobil hölgyeknek

A BenQ Mobile ezúttal egy elsősorban a hölgy vásárlók számára szánt új mobiltelefonnal rukkolt elő.


A BenQ-Siemens EF61 Special Edition tulajdonképpen a Siemens CL75 Poppy típusjelzésű készülék utódja. A technikailag a Siemens CF61-re épülő újdonság divatos kagylóformát és virágmintás készülékházat kapott – a rejtett antennás telefon csukott állapotban 88 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 23 milliméter vastag (93,1 köbcentiméter).

A 99 gramm tömegű EF61 belsejében egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzőt találunk, mely elsősorban 128×160 pixeles felbontásáról, illetve 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. Ezzel szemben a kiegészítő külső LCD már csak cSTN technológiájú, 96×64 képpontos felbontású és 4.096 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A felhajtható fedlapon elhelyezett, négyszeres digitális zoom-os digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles, azaz 1.280×960 képpontos fotók készíthetők, azonban kár, hogy az optika mellől hiányzik a LED-alapú segédfény. Újdonság a Living Picture funkció, melynek segítségével a fotókhoz kisebb hanganyagokat menthetünk el.

A belső memória csak 1,5 MB-os, de szerencsére könnyen bővíthető – mircoSD (TransFlash) memóriakártyák révén. Érdekesség, hogy a piacon hamarosan debütáló készülék egy elegáns ajándékdobozban lesz kapható. Az ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés