Connect with us

technokrata

Divatos BenQ-Siemens kagylómobil hölgyeknek

Kütyük

Divatos BenQ-Siemens kagylómobil hölgyeknek

A BenQ Mobile ezúttal egy elsősorban a hölgy vásárlók számára szánt új mobiltelefonnal rukkolt elő.


A BenQ-Siemens EF61 Special Edition tulajdonképpen a Siemens CL75 Poppy típusjelzésű készülék utódja. A technikailag a Siemens CF61-re épülő újdonság divatos kagylóformát és virágmintás készülékházat kapott – a rejtett antennás telefon csukott állapotban 88 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 23 milliméter vastag (93,1 köbcentiméter).

A 99 gramm tömegű EF61 belsejében egy TFT technológiájú folyadékkristályos kijelzőt találunk, mely elsősorban 128×160 pixeles felbontásáról, illetve 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. Ezzel szemben a kiegészítő külső LCD már csak cSTN technológiájú, 96×64 képpontos felbontású és 4.096 színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A felhajtható fedlapon elhelyezett, négyszeres digitális zoom-os digitális fényképezőgép modul segítségével maximum 1,3 megapixeles, azaz 1.280×960 képpontos fotók készíthetők, azonban kár, hogy az optika mellől hiányzik a LED-alapú segédfény. Újdonság a Living Picture funkció, melynek segítségével a fotókhoz kisebb hanganyagokat menthetünk el.

A belső memória csak 1,5 MB-os, de szerencsére könnyen bővíthető – mircoSD (TransFlash) memóriakártyák révén. Érdekesség, hogy a piacon hamarosan debütáló készülék egy elegáns ajándékdobozban lesz kapható. Az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák