Connect with us

technokrata

Pannon: videótelefonálás már 12 városban

Kütyük

Pannon: videótelefonálás már 12 városban

A rendkívül gyors ütemű hálózatfejlesztésének köszönhetően mostantól újabb öt városban: Debrecenben, Siófokon, Tatabányán, illetve július végétől Nyíregyházán és Kecskeméten is elérhetővé teszi a Pannon a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélességet és az így elérhető új szolgáltatást, a videotelefonálást.

Budapest, Győr, Szombathely, Székesfehérvár, Pécs, Szeged és Miskolc után az eddigi mobil-szélessávú szolgáltatások mellett újabb öt városban válik elérhetővé a nagy sávszélességű, harmadik generációs mobiltelefon-rendszer.

A koncentrált fejlesztéseknek köszönhetően a Pannon hazánkban az egyik legnagyobb mobil szélessávú lefedettségét biztosítja: július végére a lakosságra vetítve, Magyarország 85 százalékán elérhető, s folyamatosan tovább bővül az egymással együttműködő EDGE- és a harmadik generációs UMTS-hálózatok lefedettsége. Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil szélessáv a korábbinál lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. A megnövekedett adatátviteli sebességnek köszönhetően felgyorsul a multimédia üzenetküldés és az e-mailezés, a WAP-on az információk, a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok elérése, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások használata. A számtalan mobilszélessáv-képes készülék között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, a videotelefonáláshoz is közel tíz készülék közül lehet választani.

A mobil szélessávú hálózat lehetőségeivel mindenki megismerkedhet a nyári hétvégéken ingyenesen kínált WAP- és MobilTV szolgáltatások segítségével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle