Connect with us

technokrata

Leleplezzük a legfrissebb Nokia luxusmobilt!

Kütyük

Leleplezzük a legfrissebb Nokia luxusmobilt!

A Vertu háza táján valami készülőben van…


Legalább is erre enged következtetni, hogy az amerikai FCC weboldalán a napokban felbukkant egy eddig még soha sem látott, hivatalosan be nem jelentett Vertu készülék fényképe. A Nokia alapokra építkező, elsősorban luxustelefonok gyártásával foglalkozó vállalat új fejlesztése egyelőre olyannyira titkos, hogy még a hivatalos neve sem ismeretes, így egyelőre csak azt lehet tudni, hogy a típusjelzése a következő: Vertu RHV-8. Egyes források mindenesetre tudni vélik, hogy a készülék Vertu Constellation néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a legújabb Vertu készülékben egy négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul lakozik és a vásárlók a GPRS mellett az EDGE adatátviteli technológiát is megkapják majd a pénzükért. Említést érdemel továbbá a Bluetooth kompatibilitás, valamint a korábbiaknál jelentősen nagyobb méretű és egyben nagyobb felbontású TFT kijelző.

A nemes anyagokat (bőr, fém) felvonultató Vertu újdonság hivatalos bejelentésére előreláthatólag valamikor idén szeptemberben kerül majd sor. Az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle