Connect with us

technokrata

Itt a titkos Samsung Z630: 2 megapixeles 3G csúszkamobil

Kütyük

Itt a titkos Samsung Z630: 2 megapixeles 3G csúszkamobil

Az FCC áldásos tevékenységének hála, most ismét egy eddig hivatalosan még be sem jelentett mobiltelefonnal ismerkedhetünk meg.


A mellékelt felvételen a Samsung SGH-Z630 típusjelzésű újdonság látható, mely nem más, mint egy elegáns fekete színben pompázó, szétcsúsztatható kialakítású készülék. Az egyelőre ismeretlen méretű és tömegű Z630-ban egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot – a telefon a GPRS és UMTS adatátviteli technológiát támogatja, az EDGE-et viszont sajnos nem.

A hátfalban helyet kapott fő kamera 2 megapixeles felbontású és természetesen videót is képes felvenni. Ennek kapcsán említést érdemel többek közt a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség, illetve a Bluetooth nyomtatási szolgáltatás.

A Samsung SGH-Z630 további fontosabb specifikációi közé sorolható a fejlett zenelejátszó alkalmazás (MP3, AAC, WMA), a teljes körű SMS, MMS és e-mail támogatás, a HTML, DOC, XLS, PDF és TXT formátumú állományok kezelése, a Java alkalmazások, illetve a WAP 2.0 böngésző.

A Samsung újdonságának hivatalos bejelentési időpontja és várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek