Connect with us

Hirdetés

technokrata

BenQ-Siemens: hajrá Real Madrid!

Kütyük

BenQ-Siemens: hajrá Real Madrid!

A Real Madrid játékosainak 2006/2007-es mezén először tűnik fel az új fő szponzor, a BenQ-Siemens logója, hivatalossá téve ezzel a BenQ-Siemens és a ˝XX. század legjobb labdarugó csapata˝ közötti együttműködést.


A Real Madrid az új mezt a július végi edzőtáborban, majd észak-amerikai turnéján mutatja be több milliós szurkolótáborának. Augusztus 26-27-én, a spanyol első osztályú bajnokság megkezdésekor olyan futballisták fogjak ezt a mezt viselni, mint Ronaldo, Raul, Casillas, Robinho és Sergio Ramos.

450 millió Real Madrid rajongóval és a BenQ Mobile 70 országban történő meghatározó jelenlétével ez az együttműködés hihetetlen népszerűséget biztosít mindkét partnernek. ˝A Real Madridnak és a BenQ Mobile-nak egyaránt folyamatosan új kihívásokkal kell szembenéznie, mindkét fél arra törekszik, hogy új utakat és lehetőségeket fedezzen fel, hogy nyitott legyen az újra, és mindig képes legyen a megújulásra. Az a tény, hogy felkerült a játékosok mezére a BenQ-Siemens logó, egy mindkét fél számára rendkívül előnyös együttműködést hozott létre˝ – mondta Clemens Joos, a BenQ Mobile vezérigazgatója.

A logó nemcsak a legendás fehér mezeket fogja díszíteni, hanem megjelenik a madridi Barnebau Stadionban és számtalan közös rendezvényen is. A BenQ Mobile a mezek bemutatásával egyidőben kreatív játékot indít a www.benq-siemens.com/realmadrid honlapon, ahonnan a jövőben a legfontosabb híreket, információkat lehet letölteni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés