Connect with us

technokrata

Amerikai LG csoki: kicsit más ízű

Kütyük

Amerikai LG csoki: kicsit más ízű

Van szerencsénk bemutatni Olvasóinknak az LG csokimobil termékkínálatának legújabb tagját.


Az LG első csokitelefonja az elmúlt hetekben-hónapokban mind Ázsiában, mind Európában komoly sikereket ért el, hamarosan pedig az Egyesült Államokat is meg kívánja hódítani magának.

A hazánkban LG KG800 néven kapható stílusos készülék az USA-ban LG VX8500 típusjelzéssel lesz kapható, de a két készülék között ennél lényegesebb különbségeket is felfedezhetünk.

A szétcsúsztatható kialakítás és az elegáns fekete design természetesen változatlan maradt, ellenben az érintőgombok közül a központi navigombok kör alakú krómdíszítést kaptak. Az egyik legfontosabb újítás, hogy az amerikai csoki az európaitól eltérően már képes a memóriakártyák (microSD) fogadására, ugyanúgy, ahogy az eredeti ázsiai modell is. Fontos, hogy a VX8500 már támogatja a sztereó Bluetooth headseteket, ezenkívül pedig CDMA EV-DO kompatibilis.

A TFT kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a hátul elhelyezett digitális fényképezőgép pedig 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik. Negatívum, hogy az európai modelltől eltérően a VX8500 nem kapott LED-alapú segédfényt.

Az augusztus közepén bejelentendő LG VX8500 várhatóan valamikor október elején jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek