Connect with us

technokrata

Mobiltelefon akksi töltés útközben – bárhol, bármikor!

Kütyük

Mobiltelefon akksi töltés útközben – bárhol, bármikor!

Az American Power Conversion (APC) az új Mobile Power Pack hordozható akkumulátorral bővíti hordozható megoldásainak sorát.

Az akkumulátor kis mérete ellenére több órányi áramellátást biztosít azoknak az eszközöknek, amelyekre a fogyasztóknak útközben leginkább szükségük van. Lendületes, ˝trendi˝ megjelenése jól illik a hordozható eszközökhöz, például az MP3 lejátszókhoz, mobiltelefonokhoz és játékkonzolokhoz.

A Mobile Power Pack számos hordozható eszközzel kompatibilis, és akár 55 órával hosszabb zenelejátszást biztosít az MP3 eszközöknek, például az Apple iPod lejátszóknak, valamint 8-10 órával több e-mail használati és beszélgetési időt nyújt azoknak, akik ˝okostelefonokat˝ használnak. A mintegy 85 grammos Mobile Power Pack lítium-polimer akkumulátorcellákat alkalmaz. Ez egy olyan fejlett akkumulátor-technológia, amely nagyobb áramsűrűséget biztosít a hagyományos lítium-ion celláknál, így a Mobile Power Pack kompakt megoldás több energiát képes leadni.

A Mobile Power Pack egyben tartalmazza az akkumulátor eszközt, a váltóáramú USB kimenetű töltőt és egy USB-Mini B áramkábelt. A Mobile Power Pack a legtöbb hordozható eszközt tölteni tudja a gyártók kábeleivel, azonban az APC a kompatibilitás biztosítása érdekében a külön megvásárolható APC USB töltőkábel használatát ajánlja.

A Mobile Power Pack (UPB10) jelenleg Észak-Amerikában szerezhető be, Magyarországon várhatóan 2006 őszén lesz elérhető, fogyasztói ára a tervek szerint megközelítőleg 15.000 forint lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák