Connect with us

technokrata

Hamarosan piacon a Nokia E50

Kütyük

Hamarosan piacon a Nokia E50

Az FCC a napokban engedélyeztette a Nokia egyik friss üzleti mobilját, mely egyértelműen a kereskedelmi forgalmazás megkezdésének egyik előjele.


A hivatalosan május közepén bejelentett Nokia E50 elsősorban fejlett hangszolgáltatásairól, teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitásáról, valamint fényképezőgépes funkcióiról ismerszik meg.

A hagyományos kialakítású, belső antennás készülék 113 milliméter hosszú, 43,5 milliméter széles, 15,5 milliméter vastag és 104 gramm tömegű. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonságból sajnos hiányzik a 3G támogatás, de a GPRS Class 10 mellett szerencsére a EDGE Class 10 adatátvitel is megtalálható benne.

A TFT technológiájú display QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontással bír, színmélysége pedig 18 bit (262 ezer színárnyalat). ˝E˝ sorozatú mivolta ellenére egy kamera is került a telefonba, melynek segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők. Megjegyzendő, hogy a Nokia E50-nek létezik egy kamerát nélkülöző változata is.

Az integrált memória 70 MB-os kapacitású, és akkor sincs gond, ha ez esetleg betelik, ugyanis adott a microSD memóriakártyák kezelése. A Symbian 9.1 operációs rendszert futtató, harmadik generációs S60 platformra épülő Nokia E50 kapcsán szólnunk kell még a BlackBerry támogatásról, a HTML böngésző alkalmazásról, a fejlett MP3/AAC zenelejátszóról, a QuickOffice szoftverekről, valamint a Bluetooth és IrDA adatátviteli lehetőségekről.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák